Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Butkutė Vilniuje: šampano negeriu (nuotraukos)

Laukimas ir nežinomybė - tokius jausmus išgyveno Dž.Butkutės gerbėjai laukdami atlikėjos pasirodymo Vilniaus naktiniame klube „House of music“.
Dž.Butkutės koncertas Vilniuje.
Dž.Butkutės koncertas Vilniuje. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors daugelis įtarė, kad Džordana buvo galimai išgėrusi ir dainavo pagal fonogramą, tačiau turbūt neatsirado tokių, kurie liktų abejingi pasirodymui. Praktiškai visi susirinkusieji šėlo prie scenos. Nuobodžiaujančių neatsirado. Džiaugsmo neslėpė ir pati dainininkė. „Ačiū, jūs padarėte mane laimingą“.

Naujienų portalo 15min.lt šaltinių teigimu, Dž. Butkutė išvažiavusi iš Kauno, privažiavo Elektrėnus ir dėl nežinomų priežasčių apsisuko atgal ir grįžo. Tik renginio organizatoriams dar kartą susisiekus su dainininke, paaiškėjo, kad atlikėja vėl iš Kauno išvyksta į Vilnių ir koncertas greičiausiai įvyks. Prognozės pasitvirtino ir vilniečiai turėjo progą porą valandų mėgautis didžiausiais Džordžos hitais. Tiesa, į Vilnių Džordana turėjo atvykti apie 19-ą valandą, tačiau sostinėje pasirodė tik apie 23-ią valandą. Į sceną dainininkė užlipo 00.30 val. ir jau po pirmųjų akordų sulaukė didelio publikos palaikymo. Susirinkusieji negailėjo plojimų, šūksnių, daugelis tiesiog lenkėsi prieš sceną, kurioje dainavo Dž.Butkutė.Dž.Butkutė: ne, šampano aš negeriu, tik mineralinį, „negazets“.

Aukojo vangiai

Kaip prieš renginį žadėjo jo organizatoriai, prie įėjimo į klubą buvo paliktas stiklinis indas, kuriame buvo galima palikti pinigų Džordanai. Iš pradžių lankytojai vangiai aukojo: per kelias valandas buvo paaukota septyni litai ir 50-imt centų, tačiau netrukus organizatorės Neringos Zeleniūtės iniciatyva viską pakeitė. Moteris paėmė indą į savo rankas ir šis, perneštas per klubą, pasipildė ne tik monetomis, bet ir banknotais.

Spėliojo, kiek gėrė

Daugelis vakarėlio svečių spėliojo, kiek galimai Džordana naktį iš penktadienio į šeštadienį buvo išgėrusi svaigiųjų gėrimų. Mat kai atlikėja atvyko iš Kauno, ji iškart nepanoro lipti iš automobilio. Tik fotografams paprašius ir prieš tai išsakius ne vieną komplimentą, garsenybė ryžosi išlipti iš automobilio. Dž.Butkutei, einančiai į klubą, sunkiai sekėsi dėlioti kojas, todėl ją prilaikė „House of music“ darbuotoja.

Mineralinis „negazets"

Daug emocijų atlikėjos gerbėjams sukėlė situacija, kai klubo „House of music“ darbuotoja tvirtai laikydama atlikėją, palydėjo ją į užkulisius, kad ši galėtų pasiruošti pasirodymui. „Aš vis tiek šiuo metu girtesnis, nei Džordana“, - leptelėjo vienas vakarėlio svečias, tačiau pati Dž. Butkutė, būdama scenoje neigė, kad prieš pasirodymą svaiginosi alkoholiu. Keliems vakarėlio dalyviams užlipus į sceną greta Dž.Butkutės su putojančio vyno taurėmis ir pasiūlius atlikėjai pasivaišinti, dainininkė atkirto: „Ne, šampano aš negeriu, tik mineralinį, „negazets“ (negazuotas – latvių k.).“ Šie žodžiai neįtikino susirinkusiųjų.

„Jūs padarėte mane labai laimingą, tačiau leiskite man važiuoti namo“, - sudainavusi 19-a kūrinių kalbėjo atlikėja.

Beje, į renginį Džordaną atlydėjo jos naujas mylimasis Elegijus. Visą vakarą vyras praleiso klubo „House of music“ užkulisiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius