Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs krepšininkas Saulius Kuzminskas su žmona Ingrida susilaukė vaiko: gimė sūnus

Jau beveik savaitę buvęs krepšininkas Saulius Kuzminskas su Ingrida Ornovskaja gyvena ypatingomis nuotaikomis. Laiminga pora susilaukė atžalos.
Saulius Kuzminskas su sužadėtine Ingrida
Saulius Kuzminskas su sužadėtine Ingrida / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sauliui ir Ingridai gimė sūnus.

Tai, kad buvusio krepšininko šeima pagausėjo, vasario 4 dieną instagrame paskelbė ir Vilniaus krepšinio klubas „BC Rytas“. Pastarasis tėveliams padovanojo kūdikiams skirtą drabužį.

Pasidalijusi jo nuotrauka, komanda sveikino porą: „#RytasFamily gretų papildymas! Sveikiname Saulių Kuzminską ir jo antrąją pusę susilaukus sūnaus.“

Už sveikinimus komentaruose padėkojo ir pats S.Kuzminskas.

15min primena, kad Saulius Kuzminskas ir Ingrida Ornovskaja meilę vienas kitam prisiekė 2019-ųjų rugsėjo 12 dieną Vilniaus santuokų rūmuose. Ceremonija buvo itin kukli.

„Su Ingrida esame jau ne vienerius metus, todėl tiesiog norėjome įprasminti mūsų draugystę. Mums jau ne 20-imt metų, todėl pasirinkome kuklią ceremoniją, kurioje dalyvavo tik mes ir liudininkai. Tai didelių vestuvių nesinorėjo“, – 15min pasakojo S.Kuzminskas.

Vestuvių data pasirinkta neatsitiktinai – jaunavedžiai laukė, kada iš krepšinio čempionato Kinijoje grįš brolis, krepšininkas Mindaugas Kuzminskas. Būtent jis kartu su poros bičiule tapo santuokos liudininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius