Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi atrankos į „Euroviziją“ dalyvė pažėrė kritikos konkursui (nuotraukos)

Sekmadienio vakarą TV3 laidos „3-ias butas“ filmavime buvo nagrinėjami „Eurovizijos“ užkulisiai Lietuvoje: kaip šiam konkursui ruošiasi muzikos atlikėjai, kaip apie jį atsiliepia ir kokias dainas ruošia.
Ingrida Žiliūtė
Ingrida Žiliūtė ir Šarūnas Kirdeikis / „Scanpix“ nuotr.

Laidoje pasirodė grupė „InCulto“ ir sugrojo neseniai pasaulį išvydusį smagų kūrinį „Eastern European Funk”, su kuriuo ir ketins šturmuoti “Euroviziją”.

Tuo tarpu prieš porą metų į nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finalą patekusi dainininkė Ingrida Žiliūtė patikino, kad nors jai ir šiemet kirbėjo mintis dalyvauti konkurse, tačiau tam sutrukdė laiko trūkumas: Ingrida dalyvauja miuzikluose, filmuojasi laidose ir užsiima kita veikla.

Su kolege Marta ir pianistu Kęstučiu laidos „3-ias butas“ filmavime pasirodžiusi Ingrida drąsiai užtraukė kritišką dainelę apie Lietuvoje vykstančios atrankos į „Euroviziją“ ypatumus.

„Gal gali sumest man litą du, jei gali paaukok ant dainų, ant eilių ir man bus lengviau, gal bus, o kol kas nepadės ir špagatas platus...“ – duetu užtraukė Ingrida ir Marta. Trijulė vilkėjo juodus kostiumus ir pasipuošė skrybėlėmis, o dainą traukė pagal Dimos Šavrovo-Sashos Song kūrinį „Pasiklydęs žmogus“.

Dainininkės užtikrino, kad tai jokiu būdu nėra D.Šavrovo kūrinio parodija – tiesiog šiuo pasirodymu bandoma pabrėžti netinkamą atrankos į šį konkursą organizavimą ir konkurso dalyvių požiūrį.

Martos teigimu, yra neteisinga, kuomet konkurso laimėtojas negauna pakankamo finansavimo, pinigų turi prašyti iš šalies gyventojų. Mergina taip pat teigė, kad ir didelė dalis „Eurovizijos“ atrankos dalyvių į šį konkursą veržiasi su formato neatitinkančiomis dainomis, nes atlikėjų tikslas – savireklama. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius