Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Aurimo Dautarto žmona Elada Eimaitė Knygų mugėje mokė, kaip tapti laimingiems

14-oje tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje penktadienio vakarą savo knygą „Menas būti laimingam“ pristatė buvusi Aurimo Dautarto žmona Elada Eimaitė. Didžiojoje Britanijoje gyvenanti moteris anksčiau yra sakiusi, kad šia knyga ji siekia pagerinti žmonių gyvenimo kokybę ir padidinti gyvenimo džiaugsmą. „Pati mokiausi per savo asmenines patirtis, todėl knygoje apstu tikrų, gyvenimiškų patarimų“, – sakė E.Eimaitė.
Elada Eimaitė
Elada Eimaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pristatymą pradėjo ajurvedos centro „Shanti“ vadovė ir E.Eimaitės bičiulė Eglė Kauneckienė. „Žmonės nori būti laimingi, mąstyti pozityviai, tad buvo išleistas antrasis knygos tiražas, nes skaitytojai pirmąjį išgraibstė“, – diskusijos įžangoje sakė moteris.

Pati knygos autorė E.Eimaitė tikino, kad mintis rašyti knygą kilo todėl, kad nuo kokių trylikos metų nesijautė laiminga ir netgi pavydėjo linksmiems žmonės, kuriems viskas labai lengvai einasi. „Man buvo sunku surasti tą lengvumą ir surasti laimę. Aš ieškojau, kas ta laimė yra ir ėmiau pozityviau galvoti apie gyvenimą. Pradėjo kauptis mano pačios praktinė patirtis“, – kalbėjo E.Eimaitė.

Atsakydama į klausimą, kam yra skirta knyga „Menas būti laimingam“, autorė sakė, kad ji skirta visiems, kurie turi problemų, bet nežino, kaip jas įveikti. „Mes savo laimę turime surasti savyje ir po to ją projektuoti pasauliui“, – kalbėjo rašytoja.

Knygoje E.Eimaitė aprašė 14 laimės dėsnių, kuriuos, kaip sako pati autorė, išbandė pati. „Vienas iš esminių laimės dėsnių yra minčių galia. Kokias pasirenkate mintis, toks yra jūsų gyvenimas“, – aiškino E.Eimaitė. Moteris pasakojo, kad netgi itin spalvotą knygos viršelį pasirinko ne veltui, nes jis jai simbolizuoja laimę.

Elada Eimaitė pristatymo metu kalbėjo nesustodama ir mielai atsakinėjo į susirinkusių klausytojų klausimus. Moteris kelis kartus užsiminė apie savo dabartinį vyrą Simoną, su kuriuo gyvena Londone ir augina du jųdviejų vaikus bei vyresnėlę iš pirmosios Elados santuokos su iš gyvenimo pasitraukusiu Aurimus Dautartu.

Rašydama knygą „Menas būti laimingam“ Elada rėmėsi pozityviąja psichologija, NLP, saviugdos teorija. Autorė dalinasi savo gyvenimo patirtimi, asmeniniais dvasiniais ieškojimais, siekia atskleisti tikros laimės paslaptį, skatina pažvelgti į save atidžiau, užduodant sau tinkamus klausimus, ragina ieškoti asmeninės tiesos.

Prieš dešimt metų į užsienį išvykusi moteris, 2011-aisiais Londone įgijo gyvenimo trenerės (angl. Life coach) diplomą, asmeninio ugdymo specialistės kvalifikaciją. Šiuo metu ji su vyru Simonu ir trimis vaikais gyvena Vakarų Londone bei organizuoja seminarus saviugdos tema.

Eglė Kauneckienė ir Elada Eimaitė
Eglė Kauneckienė ir Elada Eimaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius