Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Aurimo Dautarto žmona Elada išleido savo pirmąją knygą apie laimę

„Rašiau ieškantiems žmonėms. Tiems, kurie viduje jaučia nepasitenkinimą savo gyvenimu, sąlygomis, kad ir ekonomine situacija. Kurie jaučia, kad kažkas gyvenime yra ne taip ir nelabai žino, kodėl“, – savo pirmąją knygą „Menas būti laimingam“ pristato Elada Eimaitė (35).
Elada Eimaitė
Elada Eimaitė / Žurnalo „Londonietė“ viršelis

Seniau žinoma Elados Urbonavičiūtės vardu, buvusi televizijos laidų vedėja išskirtiniame interviu žurnalui „Londonietė“ atskleidė, jog šia knyga ji siekia pagerinti žmonių gyvenimo kokybę ir padidinti gyvenimo džiaugsmą. „Pati mokiausi per savo asmenines patirtis, todėl knygoje apstu tikrų, gyvenimiškų patarimų“, – sako E.Eimaitė.

Tie, kurie pamena linksmą, besišypsančią, žavią pramoginių televizijos laidų vedėją, nustebs išgirdę, kad jos laiminga šypsena, pasirodo, puošdavo tik TV ekranus, o užkulisiai buvo visai kitokie. „Man trūko to laimingo, vėjavaikiško lengvumo. Kartais draugai ar pažįstami klausdavo, kodėl aš visuomet esu tokia susimasčiusi, pernelyg rimta. Ir pati vis dažniau ėmiau mąstyti, kas yra, kodėl man nesiseka būti tiesiog laimingai. Tad pirmiausia aš pradėjau ieškoti atsakymų sau – kodėl aš nesu tokia laiminga, kokia norėčiau būti. Kodėl mano gyvenimas susiklostė taip, o ne kitaip? Buvo metas, kada jausdavau, kad gyvenimas mane skriaudžia. Viduje vis tūnodavo tas neatsakytas klausimas, į kurį norėjau rasti atsakymą. Taip ir prasidėjo rimtas savęs pažinimo procesas“, – prisimena Elada.

Pirmajame asmeniniame interviu „Londonietei“ Elada prisipažino, jog nemėgsta kalbėti apie save ir nors kažkuomet ją gerai pažinojo TV žiūrovai – žvaigždės koncepsija jai nepriimtina. „Tais laikais, kai dirbau televizijoje pati „žvaigždės“ koncepcija dar nebuvo tokia elaboruota. Žmonės dirbo televizijoje dėl to, kad mėgo tokį darbą, o ne dėl to, kad mirgėtų ant žurnalų viršelių. Niekas nevertė tavęs duoti interviu, nebuvo paparacų. Aš savo noru į žiniasklaidą nelindau, priešingai, vengiau bet kokio viešumo. Todėl beveik viskas, kas kažkada buvo parašyta apie mane, yra daugiau ar mažiau išgalvota. Tačiau situacija po 15 metų, pasikeitė. Aš kalbu. Tačiau vėl ne apie save, o apie gyvenimą, laimę ir, žinoma, knygą“, – atvirauja moteris.

Rašydama knygą „Menas būti laimingam“ Elada rėmėsi pozityviąja psichologija, NLP, gyvenimo kaučingu. Autorė dalinasi savo gyvenimo patirtimi, asmeniniais dvasiniais ieškojimais, siekia atskleisti tikros laimės paslaptį, skatina pažvelgti į save atidžiau, užduodant sau tinkamus klausimus, ragina ieškoti asmeninės tiesos.

Prieš dešimt metų į užsienį išvykusi moteris, 2011-aisiais Londone įgijo gyvenimo trenerės (angl. Life coach) diplomą, asmeninio ugdymo specialistės kvalifikaciją. Šiuo metu ji su vyru Simonu ir trimis vaikais gyvena Vakarų Londone bei organizuoja seminarus saviugdos tema.

Informaciją apie Elados organizuojamus seminarus, jos tekstus galima rasti tinklapyje http://www.sviesossauja.lt/.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius