Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „Kitokių“ narė Guostė Dilienė į sceną negrįš: „Būdama mama to nesugebėčiau“

Trejų metų sūnų Kiprą auginanti Guostė Dilienė (27) įsitikinusi, kad moteriai būtina realizuoti save, o suderinti darbą ir motinystę buvusiai grupės „Kitokios“ narei, kaip ji pati sako, kol kas sekasi puikiai.
Guostė Dilienė su sūnumi
Guostė Dilienė su sūnumi / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Šią savaitę buvusi krepšininko Vilmanto Dilio žmona kartu su jųdviejų mažuoju Kipru lankėsi naujos drabužių vaikams parduotuvės atidaryme Vilniuje. Pastaruoju metu moteris retai šmėžuoja viešumoje. Kur ji būna, ką ji veikia?

„Neseniai grįžome iš Ispanijos, kur atostogavome. Šiek tiek pailginome savo vasarą... Dabar – atgal į darbą, o vėliau, galbūt vasaros viduryje, su sūnumi vyksime į Lietuvos pajūrį“, – Žmonės.lt sakė G.Dilienė.

Ji pasakoja besimėgaujanti savo darbu: „Vaikas dabar lanko darželį, taigi turiu laiko sau ir savo veiklai – vizažui, kuris yra mano pagrindinė veikla. Be to, dirbu savo „Grožio ABC“ akademijoje, kur vedame kursus apie įvaizdžio stilistiką, plaukų modeliavimą, makiažą. Dabar man – pats darbymetis.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Guostė Dilienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Guostė Dilienė

Kaip G.Dilienei sekasi derinti darbą ir motinystę?

„Vaikas jau apsiprato. Kartais sūnų pasiimu į darbą, tačiau stengiuosi tai daryti retai. Labai padeda seneliai, be to, samdau auklę. Esu tos nuomonės, kad jeigu mama bus laiminga, vaikas bus laimingas taip pat. Dvejus metus praleidau namuose, atsidaviau jam pilnai. Manau, atidaviau duoklę. O dabar noriu, kad jis matytų kitą aplinką, bendrautų su kitais žmonėmis ir nebūtų vien su mama. Žinoma, yra, kas kritikuos. Tačiau manau, kad moteris turi save realizuoti“, – sako G.Dilienė.

Anksčiau ji dainavo grupėje „Kitokios“. Ar norėtų į sceną sugrįžti vėl?

„Šią mintį galutinai palaidojau. Supratau, kad neįsivaizduoju darbo naktimis. Vaikas keliasi anksti, koncertai būna naktimis... Visa ta veikla manęs nelabai vilioja. Sau pasakiau, kad jau tikrai ne. Žinoma, nesu prieš tas mamas, kurios lipa į sceną, bet pati to nesugebėčiau“, – sako moteris.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Guostė Dilienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Guostė Dilienė

O paklausta, apie asmeninio gyvenimo pokyčius – galbūt rado naują antrą pusę – G.Dilienė patikino: „Manęs visi to klausia, bet, deja, ne. Gal nes retai išeinu pavakaroti, net draugėms laiko neturiu... Šiuo metu esu viena. Be to, esu įsitikinusi, kad kitas žmogus mano gyvenime visų pirma turės labai mylėti mano vaiką, ir tik tada mane. Labai sudėtinga kažką rasti, įsileisti į savo širdį. Šiuo metu. Nelabai bendrauju su naujais žmonėmis, neturiu progos susipažinti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius