-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „Labirintų“ vedėja Audronė Daugėlytė vaidins LNK „Moterų alėjoje“

Po ketverių metų pertraukos į televijos ekranus sugrįžta aktorė Audronė Daugėlytė. Praėjusi klaidžius televizijos labirintus, šį kartą ji apsigyvens „Moterų alėjoje“. Žinomai Kauno lėlių teatro aktorei naujame LNK seriale patikėtas reiklios reklamos srityje dirbančios moters vaidmuo.
Audronė Daugėlytė
Audronė Daugėlytė / LNK nuotr.

Kol kas žinoma Kauno lėlių teatro aktorė sako nejaunčianti, kad grįžo į ekraną. Juk serialas dar nepradėtas demonstruoti. „Žinoma sugrįžti į televiziją malonu. Paragavusios šios duonos, norisi vėl ir vėl, - šypsosi šiuo metu paskutines atostogų dieneles prieš prasidėsiantį teatro sezoną atokioje sodyboje leidžianti aktorė. – Televizija kaip ir teatras, jei jau įtraukė, tai visam laikui“.

A.Daugėlytė sako, sako, kad pertrauka televizijoje išėjusi į naudą. Rutina užgožia daugelį dalykų, nėra kada pamatyti savęs iš šono. „O kai viskas sustoja, turi laiko įvertinti tai kas padaryta, suvokti savo klaidas. Esu įsitikinusi, kad dabar laidą vesti man pavyktų kur kas geriau, - sakė „Moterų alėjos“ aktorė.

Beje, nuo laidų vedimo ir prasidėjo A.Daugėlytės televizijos karjera. Prieš aštuoniolika metų ji vedė „Sveikinimų koncertą“ tuometėje Lietuvos televizijoje. Šį periodą ji prisimena su nostalgija, nes toje laidoje ji nesulaukdavo jokios kritikos, nuolat lydėdavo pakili nuotaika, šypsenos.

„Moterų alėja“ – tai jau ne pirmas A.Daugėlytės serialas. Žiūrovai aktorę prisimena ir iš „Vilčių ir vilionių“, nufilmuotame kone prieš dešimtmetį. Todėl aktorei buvo labai smagu filmavimo aikštelėje sutikti daug kolegų, kurie filmavosi ir tame seriale.

„Truputėlį gaila, kad naujame seriale „Moterų alėja“ mano vaidmuo mažesnis nei tame. Tiesą sakant , net nejauku ir prieš kolegas aktorius, kad mane kiek mažiau prisidėjusią prie šio serialo, pristatymo metu fotografai pyškino blykstėmis, kaip kokią primadoną, - juokiasi A.Daugėlytė. – Žinoma, malonu, kad manęs nepamiršo ne tik paprasti žmonės, kurie vis klausinėja sutikę gatvėje ar atnaujins mano laidą, bet ir spaudos atstovai“.

Seriale „Moterų alėja“ Audronė vaidins personą iš pramogų pasaulio, ponią Rasą, kuri rūpinasi renginių užsakymu. „Taigi šįkart tapau dalykiniu asmeniu... Antra vertus, seriale netrūksta karštų scenelių, tad mano vaidmuo – šaltos reklamos užsakovės - šį kartą buvo visai priimtinas, - juokiasi aktorė. – Nes jei būtų reikėję vaidinti kokiose erotinėse scenose, nežinau kaip viskas būtų susiklostę“.

Nors kūrybinio darbo Ausdronei netrūksta – nuo rudens laukia kupinas spektaklių sezonas, tačiau ji tikina, kad vietos televizijai visada rasianti. Sako jau net ir laidą, kurią vesti norėtų sugalvojusi.

Reklamos ir meilės reikalai – jau greitai naujame LNK seriale „Moterų alėja“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius