Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „Naujų pupyčių“ narė paatviravo, ką reiškė dainuoti šioje grupėje

„X Faktoriuje“ kiekvieną savaitę pasirodo apie sceną, žinomumą ir 15 tūkst. eurų svajojantys dalyviai. Pirmajame etape svarbiausia sužavėti teisėjus ir patekti į kitą etapą. Visi dalyviai į projektą atvyksta su savo išgyvenimais, problemomis ir svajonėmis. Tarp jų – ir buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė.
Sabina Alioškina
Sabina Alioškina / TV3 nuotr.

Sabina Alioškina į „X faktoriaus“ sceną žengė labai neišsimiegojusi. Moterį nuvargino pasiruošimas, o kur dar jaudulys, nervai. 31 metų projekto dalyvė šiuo metu gyvena Klaipėdoje, augina du mažus vaikus. Vienam iš jų – dveji, o kitam – treji metai.

„Kai vaikučiai miega – nepadainuosi. Dieną nėra laiko, todėl teko dainavimą išbraukti iš savo dienotvarkės. Juokauju, kad talentas dainuoti perėjo į rankas – pradėjau tapyti“, – pasakojo namų šeimininkė.

TV3 nuotr./Jazzu ir Saulius Prūsaitis
TV3 nuotr./Jazzu ir Saulius Prūsaitis

Tačiau dainuoti Sabinai vis tiek norisi. Ką reiškia scena, dėmesys ir gerbėjai moteris puikiai žino. Prieš keletą metų ji kartu su Oksana Pikul-Jasaitiene ir Ingrida Kolyte dainavo merginų grupėje „Naujos pupytės“. Sabina negaili komplimentų buvusioms scenos kolegėms ir šį gyvenimo etapą prisimena su dideliu džiaugsmu.

„Tikrai fainos merginos. Ne kažkokios tokios. Nesusipykome, sekėsi viskas puikiai. Išėjau iš grupės dėl asmeninių priežasčių“, – pasakojo S.Alioškina.

Moteris į sceną lipo nusiteikusi kukliai. Pasak jos – svarbiausia sudalyvauti, o toliau jau žiūrės, ką veiks toliau. „Mano lūkesčiai nėra dideli“, – šypsosi Rihannos dainą „Stay“ atlikusi projekto dalyvė, kurios pasirodymą bus galima išvysti sekmadienio vakarą per TV3.

Sabiną į „X faktorių“ užregistravo jos vyras, neapsikentęs žmonos svarstymų: „Aš vis sakydavau, gal kitais metais, gal kitais metais. O jis liepė eiti. Noriu parodyti save, gerai praleisti laiką, pasikrauti adrenalino, kurio trūksta per tuos visus metus, kai užsisėdėjau namuose.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius