Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEL vokalistė Silvija Pankūnaitė susilaukė pirmagimės: gimė per Jonines, bet įtakos vardui tai neturėjo

Grupės SEL vokalistė, „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje dalyvavusios grupės „The Backs“ narė Silvija Pankūnaitė-Micutė su vyru Edvinu Micuta šiomis dienomis kaip niekad laimingi – porai gimė itin laukta pirmagimė.
Silvija Pankūnaitė-Micutė
Silvija Pankūnaitė-Micutė / Edvino Micutos nuotr.

Kaip 15min atskleidė Silvija, ji mama tapo šventinę dieną – birželio 24-ąją, per Jonines.

Tiesa, dukters Janina tikrai nepavadino. Vaikelio vardą pora derino iš anksto, ir nors iki pat lemiamos dienos nežinojo, kas gims, turėjo numatę keletą variantų tiek berniukui, tiek mergaitei. Galiausiai, gimus pastarajai, nutarė ją pavadinti Ema.

„Kadangi vyras yra Edvinas Micuta, o dukra Ema Micutė, jų abiejų inicialai yra E.M., taigi, išeina toks gražus sutapimas. Manyčiau, kad būtent vyras labiau ir norėjo duoti Emos vardą“, – šyptelėjo Silvija.

Paklausta, kokius jausmus išgyvena tapusi mama, S.Pankūnaitė-Micutė neslėpė džiaugsmo.

„Jausmas toks nenusakomas žodžiais, nes iš pradžių įsivaizduoji vienaip, o kai viskas įvyksta, jautiesi kitaip, bet tikrai su vyru esame labai labai laimingi sulaukę dukros. Ji yra labai labai laukta“, – 15min sakė Silvija.

Dar besilaukdama Silvija įsiamžino jos vyro surengtoje fotosesijoje:

Pasiteiravus, kaip praėjo nėštumo laikotarpis ir pats gimdymas, ji patikino, kad viskas vyko gana sklandžiai. Anot Silvijos, sudėtingesnių momentų besilaukiant nelabai pasitaikė, būdama nėščia ji jautėsi gerai, o neįprasta buvo nebent tai, kad šis etapas sutapo su karantinu. Vis dėlto ji laiminga, kad dukra gimė jau po jo.

„Po karantino sąlygos gimdyti tapo laisvesnės, aišku, tam tikrų apribojimų yra, negali sakyti, kad viskas laisvai, bet džiaugiuosi tuo faktu, kad jau leido dalyvauti vyrui. Tai tikrai džiuginanti sąlyga, nes kiek teko girdėti kitų moterų istorijų, vienas didžiausių nusiskundimų buvo tas, jog šalia negalėjo būti vaiko tėvo“, – situaciją komentavo S.Pankūnaitė-Micutė.

Ji patikino, kad naujas gyvenimo etapas, motinystė, kuri dažnai siejama ir su džiaugsmais, ir su vargais, jos negąsdina, tuo labiau, kad kol kas dar sunku nuspėti, ko galima tikėtis. Tiesa, nors pridūrė besitikinti, kad šis laikotarpis bus kuo ramesnis, atlikėja pripažino besiruošianti visokiems variantams.

„Dukra gimdykloje iš karto pasirodė balsinga, charakteringa, tad ir gydytojos komentaras buvo, kad na va, su charakteriu mergina bus. Bet aš manau, kad viskas yra įveikiama, viskam yra pasiruošiama, nusiteikiama ir tų dienų tikriausiai bus visokių – ir labai džiaugsmingų, ir tokių, kai teks truputėlį pavargti. Bet manau, kad verta“, – nusišypsojo Silvija.

Ir nors, pasak atlikėjos, dar sunku pasakyti, į ką charakteriu bus panašesnė mergaitė, vis dėlto juokdamasi svarsto: „Balsingumo atveju galbūt ir į mamą.“

Paklausta, ar ateityje norėtų dar daugiau atžalų, ji neslėpė su vyru šia tema anksčiau kalbėjusi: „Aišku, visada norisi gausesnės šeimos, galbūt smagiau, kada esi ne vienas šeimoje, o bent dviese, bet manau, čia dar svarstytinas klausimas. Kol kas norime pasidžiaugti dukros atėjimu, o paskui matysime, kaip bus toliau.“

Mama tapusią atlikėją instagrame pasveikino ir grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas.

„Ateina ir sveikinimų, ir padrąsinimų. Džiugi žinia po truputėlį pasiekia ir draugus, ir pažįstamus, ir visus visus kitus“, – už sveikinimus padėkojo Silvija.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„GeraiGerai“ ir Silvija Pankūnaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./„GeraiGerai“ ir Silvija Pankūnaitė

Tiesa, nors pirmus porą mėnesių po gimdymo Silvija planuoja skirti tik šeimai, ilgai be scenos užsibūti taip pat neketina. Atlikėja mano, kad motinystę ir muzikinę karjerą galima puikiai suderinti.

„Laukimo laikotarpį lygiai taip pat aktyviai gyvenau – ir mankštinausi, ir turėjau daug koncertų. Dabar irgi jaučiuosi gana gerai, tad manau, kad po poros mėnesių scenoje tikrai pasimatysime“, – savo gerbėjus nuramino S.Pankūnaitė-Micutė.

TAIP PAT SKAITYKITE: SEL vokalistė Silvija Pankūnaitė pristato meilės kančių įkvėptą dainą

15min primena, kad atlikėja Silvija Pankūnaitė ir jos mylimasis Edvinas Micuta susituokė 2017-ųjų vasarą. Iš pradžių meilę vienas kitam prisiekė Nidoje, o vėliau ir bažnytinėje ceremonijoje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius