Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Buvusi Selo mylimoji Eleonora Sebrova: „Verkiau kiekvieną dieną“

„Po skyrybų neleidau sau verkti, nes žinojau, kad turiu eiti į priekį, ir parodyti, kad man viskas gerai. Verkiau praėjus tik pusantrų metų, ir verkiau kiekvieną dieną. Tai buvo mano išsivalymas“, – LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ pasakojo buvusi Egidijaus Dragūno – Selo mylimoji, 35–erių Eleonora Sebrova.
Eleonora Sebrova
Eleonora Sebrova / D. Ščiukos nuotr.

Išsamus 15min interviu su Eleonora Sebrova:

„Po 2 metų tylos – itin atviras Eleonoros Sebrovos interviu: „Meluodavau sau, kad galiu jį pakeisti“

Kalbėti apie skyrybas niekada nebūna lengva, ypač tada, kai, pasak Eleonoros, po dešimtmetį trukusios draugystės lieki be nieko, viską pradedi nuo nulio.

„Du milijonai, butas Londone, naujai įrengta studija... Jis toks dosnus vyras, iš dosnesnių. O jei rimtai, aš jam viską palikau. Kai turi, tai negaila, o kai neturi nieko, tai ir nepalieki“, – neslėpdama ironijos juokavo Eleonora paklausta, kas jai liko po dešimties metų praleistų su vienu garsiausių dainininkų Lietuvoje.

Kodėl dešimtmetį kartu praleidusi pora, Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova išsiskyrė? Kaip jai tiek metų sekėsi gyventi su ūmiu charakteriu garsėjančiu dainininku, ir kodėl ji skirdamasi atleido scenos žvaigždei viską – ne tik psichologinį, bet ir fizinį smurtą, netgi grasinimus susidoroti, apie kuriuos spaudoje buvo prabilusi prieš kelerius metus – pirmadienio vakarą per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius