-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Buvusi „TV Pagalbos“ žvaigždė Erika Stasiulevičiūtė laimę rado JAV

Erika Stasiulevičiūtė kadaise Lietuvoje buvo atpažįstama kaip pirmoji televizijos gelbėtoja, pradėjusi savo televizinę karjerą kartu su Gediminu Jauniumi ir Agne Jagelavičiūte. Teisę baigusi jauna žurnalistė išsiskyrė modeliui būdingais bruožais, aukštu ūgiu ir lieknu kūnu, tad spjovusi į didžiules perspektyvas Lietuvoje pasinėrė į mados pasaulį ir atsidavė aistrai keliauti.
Erika Stasiulevičiūtė
Erika Stasiulevičiūtė / Stop kadras

Mergina išvyko dirbti į Tokijų ir netrukus pasipylė užsakymai iš viso pasaulio, tuomet sekė Keiptaunas, Niujorkas, Paryžius, Milanas ir kiti didmiesčiai didieji miestai. Kartą Erika sugalvojo aplankyti draugę Los Andžele. 

Jau antrąją atostogų dieną suprato, kad nori gyventi šioje šalyje. Mergina sako, kad Amerikoje rojus ne tik dėl to, kad saulė šviečia ten ištisas 340 dienų per metus bei visi nuolatos šypsosi. Amerika yra galimybių šalis, kurioje kiekvienas gali save realizuoti.

Mes kiekvieną dieną vaidinam, visas gyvenimas yra vienas didelis teatras.

Išbandžiusi save daugybėje sričių, Erika nusprendė įgyvendinti seną svajonę ir tapti aktore, įstojo į prestižinę Beverly Hills Playhouse vaidybos mokyklą, kurioje šešerius metus studijavo Georges Clooney ir jau trečius metus sėkmingai kopia į Holivudo olimpą. 

„Mes kiekvieną dieną vaidinam, visas gyvenimas yra vienas didelis teatras. Mokslai šio srityje yra reikalingi tam, kad geriau pažintume save, atrastumėm iki tol nepažintas puses ir išmoktume jas kontroliuoti. Džiaugiuosi, kad būtent dabar, o ne anksčiau nusprendžiau įgyvendinti šią seną svajonę, nes geras aktorius turi turėti labai daug gyvenimiškos patirties, kurios neduos jokia mokykla”, – sako Erika. 

Merginos gyvenimas primena kino filmą, o pati Erika neneigia atradusi laimės formulę, kuria ketina pasidalinti jau šį sekmadienį su visais laidos „Bus visko“ žiūrovais 16 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius