Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusios dailiojo čiuožimo čempionės kurti bikiniai veda internautus iš proto

Tokio savo kurtų naujųjų bikinių, įkvėptų 90-ųjų mados tendencijų, populiarumo jų autorė, buvusi Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė Rūta Gajauskaitė Krūmienė nesitikėjo.
Rūta Gajauskaitė-Krūmienė (kairėjė) ir jos kurti bikiniai
Rūta Gajauskaitė-Krūmienė (kairėjė) ir jos kurti bikiniai / Deimantės Dubauskaitės nuotr.

„Vos pasirodė pirmosios fotosesijos nuotraukos internete, kelias dienas nieko kito neveikiau, tik atsakinėjau į elektroninius laiškus!“, – su šypsena pasakojo prekės ženklo VAYU, kas išvertus iš sanskrito kalbos reiškia vėją ir išskirtinumą, įkūrėja.

Pašnekovė patikino – šią vasarą paplūdimyje bus galima išvysti ne vieną būtent prieš kelis dešimtmečius mados gerbėjams galvą susukusio dizaino įkvėptą kūrinį.

„Pernai „ant bangos“ buvo veliūras. Žinoma, jis tebėra populiarus ir šįmet, bet pajūrio „topuose“ vis dėlto neabejotinai karaliaus devyniasdešimtųjų hitai“, – sakė R.Gajauskaitė Krūmienė.

Deimantės Dubauskaitės nuotr./Rūta Gajauskaitė-Krūmienė
Deimantės Dubauskaitės nuotr./Rūta Gajauskaitė-Krūmienė

Naujiems mados vėjams, pavadintiems „Back to 90s!“, įamžinti ji pasirinko ir netradicinį modelį, ir neįprastą fotosesijos vietą. Fotografei Deimantei Dubauskaitei modernių atnaujinimų išvengusioje sporto salėje pozavo šio metu itin daug dėmesio sulaukiantis modelis Katrina Knizikevičiūtė.

„Mūsų tikslas buvo išgauti kuo natūralesnį rezultatą nesinaudojant nuotraukų koregavimo programomis. Norėjome, kad vaizdas būtų tikras, o kūnas – ne nudailintas, o toks, koks yra iš tiesų“, – fotosesijos sumanymą atskleidė bikini autorė.

Daugelį metų po pasaulį keliavusi, buvusi profesionali sportininkė R.Gajauskaitė Krūmienė iš svečių šalių atminimui sau parsiveždavo ne magnetuką ar puodelį, o bikinį. Kuo įdomesni raštai, formos, dekoracijos, tuo paplūdimiui ar baseinui skirti drabužėliai labiau traukė merginos akį.

Deimantės Dubauskaitės nuotr./Rūtos Gajauskaitės-Krūmienės kurta bikinio kolekcija
Deimantės Dubauskaitės nuotr./Rūtos Gajauskaitės-Krūmienės kurta bikinio kolekcija

Paklausta, kodėl prieš beveik trejus metus pati nusprendė imtis bikinių dizaino, ji neslėpė – kelionės į užsienį ėmė retėti, o gimtinėje nieko originalaus įsigyti nepavykdavo.

„Maudymosi kostiumėliai mūsų parduotuvėse labai vienodi ir moteriški. O man vis norėdavosi išskirtinio, tokio šiek tiek amazoniško“, – sakė pašnekovė.

Pirmąjį bikinį R.Gajauskaitei Krūmienei padėjo pasiūti mama. Daugybę mezgimo ir siuvimo paslapčių žinanti moteris drabužėlį dekoravo subtiliais nėriniais.

„Atostogų nuotraukas, kuriose juo vilkėjau, patalpinau savo socialinių tinklų profilyje ir sulaukiau ne vieno klausimo, kur pirkau bikinį“, – sakė Rūta.

Kol Rūta išsiaiškino visas maudymosi kostiumėlių kūrimo subtilybes, praėjo šiek tiek laiko. Tačiau dabar ji žino, kur reikia įsiūti papildomą siūlę, tam, kad jį vilkinčiosios kūno formos atrodytų kur reikia iškilesnės, o kur nereikia – lieknesnės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius