Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chaotiška P.Ambrazevičiaus akistata su P.Gražuliu ir N.Černiauskiene mitinge pasibaigė šūksniais

Trečiadienį prie Seimo vykęs skandalingai pagarsėjusios mokytojos Astros Genovaitės Astrauskaitės organizuotas mitingas pritraukė ne tik kitų politinių veikėjų, bet ir humoristą Paulių Ambrazevičių. Žinomas vyras čia dalyvavo labai trumpai, dviračiu bevažiuodamas namo, tačiau savo žodžiais, skirtais Petrui Gražuliui, ir akistata su visuomenės veikėja Nendre Černiauskiene paliko nemenką pėdsaką mitingo eigoje. Chaotišką šių asmenų konfrontaciją įamžinęs vaizdo įrašas socialiniuose tinkluose dabar daugeliui kelia juoką.
Petras Gražulis, Paulius Ambrazevičius, Nendrė Černiauskienė (1)
Petras Gražulis, Paulius Ambrazevičius, Nendrė Černiauskienė / 15min nuotr.

Augant šalies sergamumo skaičiams, trečiadienį prie Seimo buvo suorganizuotas kelias dešimtis žmonių pritraukęs mitingas prieš karantino ribojimus.

Čia buvo galima išvysti ne tik skandalingai pagarsėjusią lietuvių kalbos mokytoją A.G.Astrauskaitę, bet ir Seimo narį Petrą Gražulį, „valstietį“ Dainių Kepenį bei rinkimuose su Lietuvos liaudies partija laimę bandžiusią ir socialiniuose tinkluose dėl televizijoje pademonstruotos lazdos pagarsėjusią Nendrę Černiauskienę.

Mitingo akimirkos – galerijoje:

Chaotiškas susitikimas ir kaltinimai

Mitingo eigoje žodį tarė ir jau minėtas P.Gražulis, tačiau paskutinėms jo kalbos eilutėms suskambėjus (apie esą tragišką esamą situaciją, blogesnę net už sovietmetį), netikėtai pasigirdo humoristo P.Ambrazevičiaus šūksnis: „Š*dus šneki, Gražuli!“

Pats humoristas 15min teigė mitinge dalyvauti neketinęs ir net nežinojęs, kad jis vyksta, tačiau netyčiom išgirdęs P.Gražulio žodžius pasakė garsiai tai, ką galvoja, nes mano, jog žmonėms tiesą reikia sakyti į akis.

„Privažiavau ir pradėjau klausyti, ką šneka Gražulis. Palaukiau, kol pašnekėjo, supratau, kad šneka š*dus. Tada jam sušukau: Gražuli, š*dus šneki“, – pasakojo P.Ambrazevičius.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Ambrazevičius
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Ambrazevičius

Tačiau čia veiksmas nesibaigė. Prie humoristo subėgo žurnalistai su kameromis, o šalia jų – ir N.Černiauskienė su telefonu, kuriuo mitingas buvo tiesiogiai transliuojamas į moters feisbuko paskyrą.

„Sveiki, ko be lazdos?“ – su moterimi pasisveikino P.Ambrazevičius. „Ko mane įžeidinėjate? <...> Kada jūs matėte mane su lazda? Nežiūrėkite TikTok'o, žiūrėkite tiesioginę transliaciją“, – atsakė N.Černiauskienė, bet P.Ambrazevičius jau buvo nuvažiavęs savais keliais.

Būtent N.Černiauskienės įamžintas vaizdo įrašas šiuo metu daugeliui ir kelia juoką socialiniuose tinkluose. Apie jį netikėtai įamžinusią moterį P.Ambrazevičius nedaugžodžiauja:

„Jos didžiausias pasiekimas politikoje ir visur kitur yra tai, kad ją kažkada kažkur su lazda per teliką rodė.“

Paklaustas, ką išties mano apie mitinge susirinkusias spalvingas asmenybes, humoristas juos pavadino tiesiog marginalais.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nendrė Černiauskienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nendrė Černiauskienė

„Marginalai kažkaip buriasi į vieną vietą, naudojasi žmonių nusivylimu ir pykčiu, nes vis tiek situacija sunki, nemaloni, žmonės lengviau sudirginami, lengviau tokioms iniciatyvoms pasirašo.

Manau, kad Lietuvoje nėra tokio marginalų mitingo, kuriame oportunistas Petras Gražulis negalėtų pasisakyti. Jis vis tiek sakytų tuos pačius dalykus: kad čia baisiau negu hitlerinė ir stalininė okupacija, kad jis yra disidentas, nors jo veikla labai neaiški, ir pan.

Kaip visada, politikai naudojasi nusivylusiais žmonėmis. Tai yra politinių veiklų klasika paskutinius kelis šimtus metų“, – 15min komentavo humoristas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius