Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Charizmatiškasis Vydas – apie linksmą pensininko gyvenimą

Pensininkas Vydas daugeliui pažįstamas iš televizijos ekranų, tačiau ką iš tikrųjų mes apie jį žinome?
Pensininkas Vydas
Pensininkas Vydas / Algio Kriščiūno nuotr.

Vydas sutiko atsakyti į „15min.lt“ klausimus ir daugiau papasakoti apie savo pomėgius bei svajones.

Pone Vydai, papasakokite apie savo šeimą. Daugelis turbūt žino tik jūsų šeštąją žmoną Elenutę. Ar turite vaikų iš ankstesnių santuokų, ką jie veikia?

Aš - senas lovelasas. Joa, Elena yr mano šeštoji, ale, duok Dieve, ne paskutinė žmona. Aš, sekdamas savo kumyru Brazausku, neatsisakyčiau dar kokios bufetavos podraug su milijonu...Dėl tų vaikų tai niekad negali žinot. Aš, kaip koks gegutinas, tik šast kiaušinius į svetimą lizdą, a kas ten po to bus, ne mano reikalas. Nors girdėjau, vienas sūnus mano Alytuj anstoliu įsitaisęs, tai sakiau, aisiu ir prisistatysiu, taip sakant, jau ant gatavo, tegu karšina dabar seną tėvą. Jis gi man gimimo stebuklą skoloj.

Kokį darbą dirbote iki išeidamas į pensiją?

Geriau paklauskit, kokio darbo aš tik nedirbau. Charizmatinė asmenybė! Mano biografija knygos verta: fizrukas, tarptautinių santykių specialistas, krepšinio apologetas, kalinys, kankinys, babnikas nu, šito gal nereikėjo, a vo, gamtos mylėtojas, KGB majoras, šnipas, jentelektualas, nekviestas gelbėtojajas, šešto laipsnio ordino kavalierius, seksualiai pajėgių penisininkų asociacijos prezidentas. Ką, mažai? Ką čia dar pamelavus.

Kokie jūsų, kaip pensininko, pomėgiai?

A kokių pomėgių pensininkas gali turėt? Un, mėgstu su kaimynu Praspaliausku čėrką išlenkt (anas labai gerą samanę varo), mergas pakirkint (nenurašykit, prašyčiau, aš gi dar seksualiai pajėgus penisininkas). Vasarą labai mėgstu, nuvažiavęs į Palangą, pro žiūronus į bobų pliažą dairytis. A vdrug, tarp tų banginių kokią stirną laibakoję pastebėsiu. Uchvatu.

Pastebėjau, kad „Auksinėje savaitės blykstėje“ dažnai akį merkiate Živilei ir kitoms jaunoms damos. Ar grįžęs namo negaunate velnių nuo Elenutės už tokias išdagas?

Stebėčiaus savimi suvis labiausiai, jeigu Živilei akies nemarkstyčiau per tą programą. Gi absoliučiai neįmanoma nepastebėti josios privalumų, šalia kurių taip smarkiai išryškėja vyrų trūkumai. A dėl Elenos. Išvažiuodamas į Vilnių, ant filmacijų, užrakinu salioną podraug su šileliu, ten stovinčiu, kad alektros perniek nežibintų.

Naujajame Seime dirbs įvairiausių profesijų žmonių, kurie su politika anksčiau neturėjo nieko bendra. Gal svarstėte galimybę kandidatuoti į parlamentą? Kaip manote, ką naudingo galėtume nuveikti Lietuvos pensininkams?

Nu, kuris durnius į Seimą nenorėtų? Čia tas pats, kas aukso puodą darmai siūlytų. A, ką? Kėdės ten minkštos, gali nusnūst, jei pochmelas, ar galvą skauda nuo kolegų blevyzgų. Bufetas yr...Ten papigiai, sako, ne tik kotletai, ale ir konjakas. A kur dar furšetai visokie, prirašymai, nurašymai, komitetų posėdžiai su brendžiuku ir kava.

A, jei atsibodo politikuot, gali į kolegių parlamentarių iškirptes dairytis (Aš į šitą kadenciją vien dėl Ingridos Valinskienės būčiau ėjęs. Taip ir jaučiu tą jos balso įkaitintą Seimo posėdžių atmosferą, uch). A nusibodo, davei oponentui snukin ir jau linksma. Žodžiu, keturi metai atostogų ir sanatorijų, toli nuo žmonos, Seimo viešbuty. A po to dar išeitines išmoka. Žodžiu, rojus. Dėl tų pensininkų, tai žinot. Nieks jiems nieko nežada, tai ir aš nežadėsiu, bo paskui, jei išrinktų, ims šūkaut, pažadus primins. Nu kam man to reikia.

Jūs visada labai žaviai atrodote. Kas rūpinasi jūsų stiliumi? Gal turite stilistą, kaip šiais laikais populiaru?

Čia mano vidinė jenteligencija net per televizorių šviečia. Kaip rašė tūlas poetas: nepaslėpsi abažūrais savo sielos purvinos. A dėl tų skudurų. Tai geriausia man dizaino kompanija yr „Doncės Humana“ Nedzingėj. Už tris litus kilogramą nusipirkai ir nešioji dešimt metų. A jei kas netiko, tai kaimynka, neprasta dizainerė, Vanda Žužulevičienė, ir sagas persiūt, ir padalkus palenkt gali.

Ar turite svajonių, Vydai?

Svajoju, kaip tas Amerikos babnykas Gefneris, katras nuogų mergų žurnalą leidžia, su keturiom ilgaausėm, tfū, ilgakojėm kokius metelius smagiai pagyvent. A ką? Guli sau ant sofkos. A jos tau nugarą kaso, čėrkelę paduoda, ausin čiulba. Gaila, kad aš ne Gefneris. Ir net ne musulmonas.

P.S.: Vydo kalba netaisyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius