Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chorų karų“ pasirodymus vertins Ščiogolevaitė, Rinkevičius ir Pitrėnas

Jau baigėsi „Chorų karų“ atrankos. Šeši didieji Lietuvos miestai pradeda ruoštis ypatingam muzikos mūšiui. Vilniaus dviem chorams vadovaus Irena Starošaitė ir Eglė Jurgaitytė, Kaunui atstovaus Raigardas Tautkus, su Klaipėda dainuos Deivis, dėl Panevėžio garbės kausis Mia, marijampoliečius mokys dainuoti Edmundas Seilius, o Šiauliams pergalę bandys iškovoti Sasha Son(g) ir Evelina Anusauskaitė. Septyniems Lietuvos muzikos pasaulyje anaiptol ne naujokams vadovaus ir jų pasirodymus komentuos solidi ir choro vertę žinanti komisija.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / TV3 nuotr.

Rūta Ščiogolevaitė, Gintaras Rinkevičius ir Modestas Pitrėnas jau visai netrukus TV3 naujame projekte „Chorų karai“ priims svarbiausius sprendimus.

„Pasiūlius žymiesiems dirigentams teisėjų pozicijas šiame projekte, ilgai aiškinti, koks šou, nereikėjo. Mat abu dirigentai dirba Rygos operos ir baleto teatre, o Latvijoje „Chorų karai“ buvo pats populiariausias televizijos šou. Pasaulyje pripažinti dirigentai jau iš kaimynų latvių girdėjo apie profesionalius pasirodymus ir karštas kovas“, – pasakoja „Chorų karų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

G.Rinkevičius sako priėmęs šį pasiūlymą, nes tiki, kad projektą pamėgs žiūrovai.

„Šis šou bus ne tik mėgstamas žiūrovų, kultūrinis. Nesvarbu, kad jame nestigs pramogų. Aš tikrai pažadu visus vertinti sąžiningai“, – sako maestro G.Rinkevičius.

Naujo projekto teisėjus pasiūlymas sužavėjo ne tik kaimynų sėkme, bet ir atlikėjais, kurie privalės dainuoti gyvai.

„Labai svarbu, kad šiame šou gyvuos gyva muzika ir gyvas garsas. O pats aš būsiu atlikėjams gal kiek ironiškas“, – šypsosi M. Pitrėnas.

Rūta Ščiogolevaitė, populiariame TV3 projekte „Lietuvos talentai“ turėjusi būti švelniausia teisėja, netikėtai tapo aštriausia, nes vyrai visus svariausius sprendimus palikdavo jai. Šį kartą ji nenori būti griežta.

„Šalia tokie vyrai, grandai. Manau, aš jiems užleisiu kandžiųjų kritikų vaidmenį“, – juokiasi R.Ščiogolevaitė.

Ar dirigentų tandemas turės vienodą nuomonę muzikos klausimais, o gal įsižiebs konfliktas sprendžiant vieno ar kito choro profesionalumą? Ar tikrai Rūta netaps griežčiausia „Chorų karų“ vertintoja, TV3 žiūrovai sužinos jau visai netrukus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius