-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Chorų karuose“ Alytų palaikys Darius Mileris-Nojus

Šį sekmadienį, kovo 6-ąją, 19.30 val. „Chorų karuose“ skambės pasaulinio pripažinimo sulaukę kūriniai, TV3 žiūrovų lauks muzikinė moterų ir vyrų dainų dvikova, o chorai pasirodys pasistiprinę naujais nariais. Alytaus „Oranžinį“ chorą palaikys specialiai iš Airijos dėl šio projekto trumpam į Lietuvą grįžęs Darius Mileris!
Darius Mileris
Darius Mileris / Sandros Vilimaitės nuotr.

„Jau antrą laidą žiūrovai mus palaiko, todėl stengiamės nenuvilti, netapti nuobodūs. Tikimės, kad ne tik naujas narys nustebins žiūrovus, bet ir netikėtas dainos atlikimas. Aš tikiu savo choru, mes rimtai pasiruošę kovoti dėl pergalės“, – sako Stano, kuris šį sekmadienį TV3 žiūrovams pristatys naują choro narį.

Garsas apie projektą nukeliavo net iki užsienyje gyvenančių lietuvių. Specialiai iš Airijos sugrįžo Alytuje gimęs ir augęs „Airijos“ vokalistas D.Mileris-Nojus. Jis repetuoja dainą, kurią atliks drauge su Alytaus vaikų globos namų auklėtiniais.

„Labai malonu, kad Nojus atvyksta palaikyti alytiškių. Mūsų chorui tai labai svarbu, nes ne komisija, o žiūrovų palaikymas mus iškėlė į prizinę vietą“, – džiaugėsi Oranžinio Alytaus choro generolas Justas Lapatinskas.

Kviestinė šio sekmadienio žvaigždė – projekto „Vaikų balsas 2011“ superfinalininkas latvis Lauris Reiniks. Lietuvių širdis užkariavusią dainą „Bėgu bėgu“ jis atliks drauge su visais chorais. 

Tiesioginės transliacijos intriga turėtų tapti ir moterų chorisčių kova prieš vyrus. Drauge su „69 danguje“ jos atliks „Mes supermergaitės“, o vaikinai su Andriumi Rimiškiu priešakyje atsakys daina „Mes vyrai“.

Po trijų „Chorų karų“ laidų lieka nepranokstamas Danguolės Beinarytės vadovaujamas Kauno Burgundiškasis choras, o štai generolo Liudo Mikalausko Tauragės Ugnies chorui ši savaitė ypač nerami – susumavus komisijos ir TV3 žiūrovų balsus jie atsidūrė paskutinėje vietoje. Jau šį sekmadienį susumavus dviejų savaičių rezultatus projektą negrįžtamai paliks dar vienas choras. Su projektu jau atsisveikino TV3  projekto „Vaikų balsas 2011“ vedėjos Neringos Čereškevičienės Baltasis Vilniaus choras.

Po trečiosios projekto „Chorų karai“ laidos bendroje komisijos ir TV3 žiūrovų balsavimo lentelėje chorai užima šias vietas:
1. D. Beinarytė ir Kauno Burgundiškasis choras
2. D. Zvonkus ir Telšių Smaragdinis choras
3. J. Lapatinskas ir Alytaus Oranžinis choras
4. A. Vedrickaitė ir Utenos Auksinis choras
5. S. Stavickis-Stano ir Tarptautinis Sidabrinis choras
6. L. Mikalauskas ir Tauragės Ugnies choras

„Chorų karai“ – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius