-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chošnau mylimoji: Alanas treninguotas mieste nevaikšto! (nuotraukos, video)

Naujienų portalas 15min.lt sulaukė skaitytojos Urtės G. laiško, nuotraukų bei video, kur įamžintas savitarnos kasoje prekybos centre apsipirkinėjantis dainininkas Alanas Chošnau, vilkintis sportinę aprangą.
Alanas Chošnau parduotuvėje.
Alanas Chošnau parduotuvėje. / 15min.lt skaitytojos Urtės G. nuotr.

„Kai pamačiau Alaną parduotuvėje, nesusilaikiau jo „nenupaparacinusi.“ Iš pradžių pagalvojau, kad ten filmuojama kažkokia humoristinė laida, bet supratau, kad Alanas tiesiog atėjo apsipirkti. Aš suprantu, kad jis žvaigždė, bet eiti iš sporto salės tiesiai į prekybos centrą neatrodo itin kultūringa. Na, nebent aš nelabai išmanau apie išeiginių treningų madas. Pagal tai, kiek Alanas visko pirko, suprantu, kad ir drabužiams pinigų jam nestinga. Beje, jam labai nepasisekė, nes veikė tik viena kasa, ir jam teko eiti į savitarnos kasą. Manau, su tiek pirkinių jis ten užtruko labai ilgai“, – rašė 15min.lt skaitytoja ir patikino, kad garsenybę ji įamžino ketvirtadienį, apie 20 valandą, J.Jasinskio gatvėjė esančioje IKI parduotuvėje.

Žurnalų nepirko

Iš nuotraukos matyti, kad Alanas pirko ilgai negendačio pieno, kefyro, kiaušinių, majonezo, jogurto, konservuotų pupelių bei kitų maisto produktų.

Alanas visai nevarto bulvarinių žurnalų, nes jam labai nepatinka, – A.ŽiliūtėKito 15min.lt šaltinio, kuris matė atlikėją toje pačioje parduotuvėje ketvirtadienio vakarą, teigimu, dainininkas parduotuvėje labai ilgai vartė bulvarinius žurnalus, juos atidžiai nagrinėjo, skaitė, tačiau nė vieno nenusipirko. Šaltinis 15min.lt kalbėjo: „Ar Alanas – viena iš tų Lietuvos įžymybių, kurios smerkia bulvarinę žiniasklaidą už svetimų apatinių skalbimą, bet pasitaikius progai nevengia paslapčiomis visko atidžiai išmėsinėti?“

Treningų nevilki, bulvaro neskaito

Portalas 15min.lt bandė susisiekti su garsenybe, tačiau Alano mobilusis buvo išjungtas. Susisiekus su daininko vadybininke ir mylimąja Aida Žiliūte pasiteiravome, kodėl Alanas viešumoje pasirodė vilkįs sportinę aprangą bei kokios tabloidinių leidinių analizuojamos temos jį domina labiausiai.

Aida tvirtina, kad Alanas niekuomet viešumoje nepasirodo vilkįs treningus, tąkart A.Chošnau esą vilkėjo sportinę aprangą.

„Žinau, ką turite galvoje. Ir ten tikrai ne treningai, o normali sportinė apranga, ir labai graži. Žinau, kur Alanas eina ir kuo jis būna apsirengęs“, – užtikrintai kalbėjo Alano mylimoji ir paaiškino, kad dainininkas į parduotuvę galėjo užsukti iškart po apsilankymo sporto klube arba tiesiog iš namų atėjo apsipirkti.

„Alanas visai nevarto bulvarinių žurnalų, nes jam labai nepatinka. Nesąmonė. Ne, ne, ne. Galėjo vartyti žurnalus apie automobilius, bet tikrai ne bulvarinius. Net jeigu būna straipsnis apie jį, jis paprašo atversti, kur yra konkrečiai apie jį parašyta, kad nematytų visų kitų nesąmonių, ten rašomų“, – įsitikinusi A.Žiliūtė.

Urtė G. ne tik nufotografavo, bet ir nufilmavo Alaną. (Video žemiau)

 

VIDEO: Alano Chošnau stiliukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius