Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

D.Belickaitė medų kopinėja Seišeliuose: dalijasi egzotiškais vaizdais

Prieš beveik mėnesį Birštono bažnyčioje auksinius žiedus sumainę televizijos laidų vedėja, „influencerė“ Dalia Belickaitė ir krepšininkas Edvinas Šeškus medaus kopinėti išvyko į egzotiškuosius Seišelius. Daugelis mėgsta pasakyti, kad tai tikras rojus žemėje, o poros socialiniai tinklai tai tik patvirtina. Žydras vanduo, kvapą gniaužianti gamta ir net beždžionėlės – tokius vaizdus mato ką tik iškepti jaunavedžiai.
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus
Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš pat išvykstant į kelionę D.Belickaitė ir E.Šeškus pateikė ir tam tikrų staigmenų – pasidalijo šmaikščiu šokiu ir antros vestuvių dienos žaidynėmis. Tačiau meluotume, jei pasakytume, kad sutuoktiniai vestuvėms nusileido ir medaus mėnesį sutiko kur kas ramiau.

Visgi jie išvyko ne bet kur, o būtent į Seišelių salas, kuriose linksmybių tikrai ne ką mažiau nei Lietuvoje. Na, galite ir patys įsivaizduoti, kaip pro viešbučio kambario terasą matosi tikras rojus žemėje, kurį supa nepaprastai graži gamta ir žydras vanduo.

Ir jei dabar pasijutote taip, lyg ir patys esate egzotiškoje saloje, tai pagalvokite, kaip jausitės, kai pamatysite D.Belickaitės nuotraukas bei vaizdo įrašus socialiniuose tinkluose.

Kiekvienas Dalios sekėjas savo kambariuose galėjo pasijusti kaip tikrame rojuje. Juk ji taip nuoširdžiai džiaugiasi savo medaus mėnesiu, kad nepraleidžia progos parodyti, ką saloje galima pamatyti, ką nuveikti ir kaip paprasčiausiai ilsėtis.

„Medaus mėnesio tikslas – Seišeliai! Pirmas porą dienų mes praleisime Mahe ir nuostabioje vietoje kalnuose“, – savo socialiniame tinkle pirmaisiais įspūdžiais pasidalijo Dalia.

Kartu kelionėje tais pačiais vaizdais besimėgauja ir E.Šeškus, kurio socialiniame tinkle taip pat gausu įvairių nuotraukų ir įspūdžių iš kelionės. Ir jei galvojate, kad pora tik ilsisi, deginasi prieš beprotiškai karštą saulę ir plaukioja vandenyne, tai labai klystate – jie taip pat keliavo po salas, išbandė siūlomas pramogas.

Žinoma, kokia kelionė, jei ji neturi netikėto kuriozo. Ir net šiek tiek šmaikštaus – vėžlį maitinusi Dalia sulaukė daugiau nei paprasto „ačiū“ už maistą.

„Sako ateik pas didelius vėžliukus, bus labai smagu... Mhm, braukit pirštu į šoną, jei norit pamatyti geriausius kadrus, kaip mane užpuolė didelis vėžlys“, – juokavo D.Belickaitė.

15min primena, kad D.Belickaitė ir E.Šeškus susituokė liepos 10-ąją Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje. Pasveikinti poros atvyko būrys artimųjų ir bičiulių, tarp kurių ir žinomi žmonės.

Dienos prieš vestuves mylimiesiems buvo išties intensyvios ir kupinos jaudulio – jiedu dėliojo paskutinius šventės akcentus ir kaupėsi prieš lemtingąją akimirką. „Pati dar nelabai suvokiu, kas vyksta“, – prisipažino jaunoji.

Šventės išvakarėse Dalia pasiėmė savo ypatingą vestuvinę suknelę. „Ji yra tobula. Nežinau, kaip įmanoma per dešimt dienų pasiūti tokią tobulą suknelę. Viskas išėjo geriau negu tikėjausi“, – su savo sekėjais džiaugėsi D.Belickaitė.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės
Arno Strumilos / 15min nuotr./Dalios Belickaitės ir Edvino Šeškaus vestuvės

Pora susižadėjo 2020-ųjų sausį. Ne bet kur, o Filipinuose, kelionės metu. Tokios piršlybos Daliai buvo netikėtos.

„Taip! Nors iš tikrųjų pasakiau „Tai aišku!“ Visiškai nesitikėjau, dar dabar vaikštau kosmose ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kad jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – tąkart džiaugėsi D.Belickaitė.

Krepšininkų pora romantiškus jausmus vienas kitam puoselėja jau beveik aštuonerius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius