Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Filmanavičiūtė – apie retai viešai matomą sužadėtinį: „Prieš 10 metų norėjosi jį persidaryti pagal save“

Šį trečiadienį LRT televizijos laidoje „Gyvenimo spalvos“ pasirodysianti kūrybininkė Dovilė Filmanavičiūtė dieną praleido kartu su ornitologu Dariumi Musteikiu, rūpindamasi namais po žiemos parskridusiems paukščiams. Laidoje Dovilė taip pat kalbėjo ir apie savo pačios namų taisykles – kodėl, būdama žinoma, ji nuo pašalinių akių taip kruopščiai saugo savo asmeninį gyvenimą.
Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Socialiniuose tinkluose populiari moteris neslėpė, kad į savo šeimos gyvenimą sekėjų neįsileidžia sąmoningai – dauguma gerbėjų net nežino, kaip atrodo Aurimas, jos antroji pusė.

„Atsimenu, kaip prieš gerus dešimt metų man labai norėjosi jį auklėti – persidaryti pagal save. Jei aš esu miesto vakarėlių siela, kodėl mano vaikinas nenori būti miesto vakarėlių siela? Turėjau padirbėti su savimi, kol supratau, kad jei man patinka dėti savo nuotraukas į socialinius tinklus, nereiškia, kad tokį pomėgį turi turėti ir mano antroji pusė“, – pasakojo Dovilė.

LRT nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė
LRT nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė

Socialiniuose tinkluose neišvysime ir jųdviejų sūnaus Kristijono nuotraukų.

„Aš gal labai norėčiau dėti vaiko nuotraukas – nėra pasaulyje gražesnio berno už mūsų vaiką, bet jis dar negali pasisakyti, neturiu teisės juo naudotis tam, kad sau užsidirbčiau kažkokius kreditus“, – sakė beveik prieš metus mama tapusi moteris.

Dieną savanorystei skyrusi kūrybininkė susipažino su ornitologu, aukštalipiu Dariumi Musteikiu, kuris gamina ir kelia inkilus, įrengia ir remontuoja dirbtinius lizdus.

Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė

„Aš – kaimo vaikas, tik duokit man kokį pjūklą ar plaktuką, bet gal čia nekišiu nagų, nes paskui turėsim bėdų“, – šypsojosi moteris, į rankas paėmusi dažų teptuką.

Didžiausiu iššūkiu Dovilei, sutikusiai patalkininkauti ornitologams, tapo inkilo varnėnams kėlimas. „Man atrodo, reikia sakyti sau, kad aš nebijau ir tada nebijosi. Taip ir su kopėčiomis – atsargiai, atsargiai, pamažu. Darius iš apačios kopėčias palaikė ir visai ne su baime, o su užsidegimu užlipau“, – šypsojosi inkilą iškėlusi Dovilė Filmanavičiūtė.

LRT nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė
LRT nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė

Laida „Gyvenimo spalvos“ rodoma trečiadieniais 19.30 val. per LRT televiziją. Sėkmingi žinomi Lietuvos žmonės dienai tampa įvairių sričių savanoriais. Dalydamiesi savo gyvenimo patirtimi ir laiku jie ne tik padeda tiems, kuriems reikalinga pagalba, bet ir patys iš naujo susipažįsta su savimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius