Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daikčiukuose“ – itin asmeniški Deimantės Kazėnaitės pasakojimai: eksmylimojo dovana ir silpnybė bateliams

Šeštoji „Daikčiukų“ laida itin svajinga ir moteriška, jos viešnia – vizažistė ir modelis Deimantė Kazėnaitė. Tarp merginos atsineštų daiktų kaip niekad daug asmeniškų istorijų ir brangių žmonių prisiminimų. Mamos dovanotas papuošalas, laimės paieškas simbolizuojantis dobilas ir silpnybė bateliams. Šios ir kitos daiktų istorijos – videoprojekto „Daikčiukai“ laidoje.

„Jeigu nusikelsime į tą laiką, kai ruošimės mirti, tikrai suprasime, kad mums nieko nereikia su savimi nusinešti. Tai skamba baisiai, bet prie daiktų nereikia prisirišti kaip prie svarbiausių dalykų, jie tiesiog yra kažkoks malonumas“, – kalbėdama apie daiktų reikšmę jos gyvenime atviravo Deimantė Kazėnaitė.

Vienas brangiausių dovanotų daiktų D.Kazėnaitei – mamos papuošalas. Su juo Deimantė nesiskiria nė dienos. Svarbus, nes primena mamą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Deimantė Kazėnaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Deimantė Kazėnaitė

„Daug kas galvoja, kad čia deimančiukas, tačiau tai nėra kažkoks prabangus papuošalas, jame paprastas akmenukas“, – apie auksinį pakabuką, kurį 28-ojo gimtadienio proga gavo iš mamos, 15min videoprojekte „Daikčiukai“ pasakojo Deimantė.

Jeigu nusikelsime į tą laiką, kai ruošimės mirti, tikrai suprasime, kad mums nieko nereikia su savimi nusinešti

Mama norėjo, kad šis papuošalas dukrą saugotų ir primintų apie ją. Kalbėdama apie mamą, Deimantė buvo atvira – dėl intensyvaus gyvenimo tempo šiuo metu ji savo artimiesiems gali skirti labai mažai laiko.

Dar vienas papuošalas, turintis simbolinę reikšmę D.Kazėnaitės gyvenime – apyrankė su keturlapiu dobilu. Su juo susijusi viena įdomi istorija.

„Su vienu artimu žmogumi sėdėjome žolėje, kurioje buvo pilna dobilų, ir aš bandžiau surasti keturlapį dobilą, kuris reiškia meilę, laimę. Kol aš ieškojau, mano draugas davė man dobilą su priklijuotu ketvirtuoju lapeliu ir man pasakė, kad laimę reikia susikurti pačiam“, – apie kiek vėliau jos gyvenime atsiradusį draugės padovanotą papuošalą kalbėjo vizažistė ir modelis.

Daugiau D.Kazėnaitės daiktų ir jų istorijų – šeštojoje „Daikčiukų“ laidoje:

VIDEO: „Daikčiukai“: Deimantės Kazėnaitės eksmylimojo padovanotas fotoaparatas ir gyvenimą pakeitęs šepetėlis

Į 15min studiją Deimantė atsinešė ir daiktą, nuo kurio prasidėjo jos, kaip profesionalios vizažo meistrės, karjera. Tai prieš dešimt metų įsigytas makiažo šepetėlis.

„Tuomet neturėjau nieko, viską reikėjo palaipsniui įsigyti. Pradėjau nuo penkių šio rinkinio šepetėlių ir su jais dariau pirmąjį makiažą. Iš to laiko turiu nuotrauką, stebiuosi, kaip aš sugebėjau su jais penkiais ką nors padaryti“, – prisiminė D.Kazėnaitė.

Šis pagrindiniu darbu virtęs užsiėmimas prasidėjo nuo hobio ir paprasčiausio pabandymo – žingsnis po žingsnio ir Deimantė tapo profesionale. Tačiau čia jokio specialaus plano ar noro nebuvo.

„Jei kas nors anksčiau būtų man pasakęs, kad tapsiu profesionale vizažiste, niekada nebūčiau patikėjusi“, – „Daikčiukuose“ kalbėjo Deimantė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Deimantė Kazėnaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Deimantė Kazėnaitė

Šepetėlis Deimantei simbolizuoja ne tik pradžią, tai taip pat ir įkvėpimo, savęs padrąsinimo šaltinis: „Kai sudvejoju, ar nuvertinu save, šitas šepetėlis mane nukelia į pradžią, kai aš neturėjau nieko ir reikėjo nuo kažko pradėti.“

„Daikčiukuose“ D.Kazėnaitė papasakojo ir apie moterišką silpnybę – batelius. Jie, pasak Deimantės, jai paprasčiausiai pakelia nuotaiką.

„Jei reikėtų nurodyti vieną dalyką, kuris mane pradžiugina, tai būtų pora batų“, – juokavo Deimantė.

Tiesa, vizažistė ir modelis pabrėžė, kad tai dar netapo apsėdimu, esą specialaus kambario ji tam neturi. Deimantė pastebėjo, kad laikui bėgant keičiasi jos požiūris, naujus daiktus ji perka tik gerai apgalvojusi.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Deimantė Kazėnaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Projekte „Daikčiukai“ – Deimantė Kazėnaitė

Studijoje ji pristatė savo pačios įsigytus batelius, kurie jai simbolizuoja įgyvendintus tikslus: „Jei aš sunkiai dirbau ir man pasisekė, tai leidžiu sau pasidaryti tokią dovaną. Tai padeda įvertinti save ir padėkoti už tai, ką padariau.“

Mes patys turime įprasti save pradžiuginti ir nustebinti. Nereikia to laukti iš kitų.

To paties ji norėtų palinkėti ir kitiems – visuomet pasiekus užsibrėžtus tikslus, pasisekus save kuo nors apdovanoti.

„Mes patys turime įprasti save pradžiuginti ir nustebinti. Nereikia to laukti iš kitų“, – sakė D.Kazėnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius