-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dailų kūną pademonstravusi orų pranešėja Karolina Liukaitytė: „Jokių nevalgymų po šešių ar dietų“

Antradienio vakarą praeiviai, išėję pasivaikščioti Neries krantine ar išbėgę vakarinio kroso, galėjo išvysti išties gundantį vaizdą – po margaspalviu skėčiu išsitiesusi ant saulės gulto linksmai šypsojosi LNK televizijos orų pranešėja Karolina Liukaitytė. Greta merginos su bikiniu jaukiai įsitaisęs buvo jos šokių partneris Dainius Dimša.
Dainius Dimša ir Karolina Liukaitytė
Dainius Dimša ir Karolina Liukaitytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Taip pora pasirengė televizijos projekto „Kviečiu šokti“ pristatymui. Puikia figūra galinti pasigirti K.Liukaitytė kaip mat patraukė fotografų akį, nors vėliau įlipusi į vakarui skirtą laivą bikinį pakeitė lengvute balta suknele.

„Nesu taip save įsimylėjusi, kad sau tobulai atrodyčiau, bet, kita vertus, prieš keletą dienų prie ežero atrodžiau taip pat, su tuo pačiu maudymosi kostiumėliu ir jokio skandalo nebuvo. To labai nesureikšminu, tiesiog natūraliai išėjo, kad pasirinkome tokį įvaizdį. Buvo smagu, gera nuotaika, gražus paplūdimys“, – juokėsi mergina. Karolina prisipažino, kad nors vakaras ir nebuvo itin šiltas, ji nesušalo. „Kaip tik juokavau, kad užsakiau gerą orą, nes kai tik ruošėmės gultis ant gultų, išlindo saulė, nors ir buvo apsiniaukę“, – pasakojo orų pranešėja.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša

Šokiai – dailiam kūnui

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Karolina Liukaitytė
Karolina Liukaitytė

Vilkėdama bikiniu projekto dalyviams ir žiniasklaidos atstovams pasirodžiusi K.Liukaitytė susilaukė pagyrų dėl prižiūrėto kūno. Mergina 15min.lt tikino, kad jau keletą metų niekaip ypatingai jo nepuoselėja. „Tiesiog daug metų šokau. Nieko tyčia dabar dėl kūno nedarau, užtenka šokių repeticijų salėje su partneriu. Kartais taip nusivarom nuo kojų, kad daugiau nieko ir negalėčiau. Retkarčiais nueinu į sporto klubą ar užsiimu joga. Jokių nevalgymų po šešių ar dietų“, – šypsojosi tamsiaplaukė.

K.Liukaitytė – viena iš „Kviečiu šokti“ dalyvių, kuriems šokiai scenoje nesvetimi. „Turiu baleto patirties, o ne pramoginių šokių. Dabar, ruošiantis projektui ji netgi trukdo, tenka ją iš savęs „išmušti“. Apie devynerius metus šokau baletą mokykloje, baigiau M.K.Čiurlionio meno mokyklą“, – pasakojo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius