-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė Egipte Valeikį „papuošė“ mėlyne!

Kai krizė spaudžia, reikia imti ir nuo visko pabėgti. Dainininkė Daina Bilevičiūtė (45), padedama laidos „Asistentai“ vedėjo Rimo Valeikio (32), praėjusią savaitę išdūmė į karštąjį Egiptą. Nuotykių buvo tiek daug, kad Dainai buvo sunku viską papasakoti.
Daina Bilevičiūtė ir Rimas Valeikis
Daina Bilevičiūtė ir Rimas Valeikis / Laidos „Asistentai“ nuotrauka

„Buvo gera pasprukti nuo visų rūpesčių ir atsipūsti. Ko jau ko, bet bajerių per kelionę netrūko.  Tiesa, nepavyko nuo rūpesčių pasislėpti už kupranugario ar juodaodžio. Į kelionę vykau su baltaodžiu R. Valeikiu, jis atmušė visus mano bernus. Tiesa, viešbutyje mane kabino vienas arabas. Aš tuo metu dėvėjau marškinėlius su vilko piešinėliu, tai jis suokė man rusiškai: „Koks gražus katinėlis.“ Nusijuokiau, ir tiek“, – linksmai pasakoja D. Bilevičiūtė.


Dainininkė neslepia, kad buvo nusižiūrėjusi vieną vyrą, tiksliau – draugei dovanų. Tačiau jis neturėjo 20 kilogramų aukso, už kuriuos būtų parsidavęs Dainai.


Tai ne visi moters nuotykiai su vyrais. Pasirodo, R. Valeikis sugalvojo pakeleivę parduoti. „Rimas nesėkmingai mane pardavinėjo. Pirkėjai buvo vangūs. Tiesa, siūlė apie 1 000 kupranugarių, bet aš... pasprukau. Kartu ir Rimą pasiėmiau, nešiau jį ant rankų ir nešdama netyčia įtaisiau jam fanfarą. Žinos, kaip mane pardavinėti! Gavo į liulį ir liko patenkintas“, – juokdamasi pasakoja Daina.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius