Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė: „Ne kiekvienam pasiseka bernvakaryje nutverti 15 vyrų ir dar juos išrengti“

Daina Bilevičiūtė ir 15 jos vyrų. Taip savaitgalio nuotykį Rokiškio rajone pavadino užkrečiančio optimizmo nestokojanti garsi vokalo pedagogė ir dainininkė.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Vaivos Gervės nuotr.

Drauge su profesionalų komanda vienoje sodyboje Daina (52) surengė intriguojančią fotosesiją „Daina Bilevičiūtė nuogai“, tačiau netikėta pažintis su būriu jaunų ir žavių vyrų planams suteikė pikantišką prieskonį. Be to, kad pati pozavo apsinuoginusi, Daina išsirengti įkalbino ir bernvakarį toje pačioje teritorijoje švenčiančius jaunuolius.

„Manau, gal ne kiekvienam pasiseka nutverti 15 fainų vyrų ir dar juos išrengti“, – juokėsi Daina.

Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė
Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė

Šiuo metu Daina įrašinėja naują savo dainą „Atsiprašau“ ir ruošia jai pristatyti skirtą fotosesiją. Drauge su fotografe Vaiva Gerve bei specialiai iš Anglijos atvykusia stiliste Agne Stumbre dainininkė sugalvojo padaryti originalių kadrų, dėl kurių jai teko net nusimesti drabužius: prisidengusi vien dideliais afrikietiškais karoliais Daina pozavo nuoga vandenyje, vilkėjo seksualią suknelę itin gilia iškirpte.

„Nuotraukose gal nesimato, tačiau ši suknelė dekoruota žmonių veidais. O dėl iškirptės... Kai įsivėriau auskarą į bambą, viena moteris man sako, tai kur tas auskaras, kad jo nesimato? Tuomet man stilistė pasiūlė sukurti bambą apnuoginančią suknelę, todėl dabar matosi ir auskaras“, – Žmonės.lt linksmai pasakojo Daina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainos Bilevičiūtės išvaizdos pokyčiai: nusidažė plaukus raudonai ir įsivėrė auskarą į bambą

Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė
Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė

Tačiau bene smagiausią įspūdį fotosesijoje paliko netikėtai aikštelėje sutikti vaikinai. Čia jie dar dieną prieš šventė vieno iš jų bernvakarį. „Jie nežinojo, kad toje pačioje sodyboje duodasi ir Daina Bilevičiūtė. Iš pradžių jie nustebo mane pamatę, paskui sako, oo, reikia nusifotografuot! Na, gerai, reikia. Tad, sakau, rengiatės iki pusės ir einam. Prisišmaikštavom iki soties“, – prisiminė pašnekovė.

Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė
Vaivos Gervės nuotr./Daina Bilevičiūtė

Pasak Dainos, įkalbinti vyrus apsinuoginti nebuvo sunku. „Pamatę mane jie ėmė švilpti, rėkauti, sakyti vau vau. Aišku, kas ten susilaikytų pamatęs moterį su tokia iškirpte kaip mano. Buvo ir nuotykių. Vėliau būsimas jaunikis bandė mane pakelti ant rankų. Deja, griuvom abu. Manau, jis buvo tiesiog pavargęs po naktinio berniukų šou. O gal tai ir ženklas, kad ne aš jo nuotaka“, – juokavo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Daina Bilevičiūtė vintažinėje fotosesijoje pozavo vien su bikiniu: „Esu pampuška. Bet laiminga“

Pozityvumo nestokojanti Daina įsitikinusi, kad tokie nuotykiai, tokios pažintys ir netikėtos fotosesijų improvizacijos suteikia gyvenimui daugiau žavesio. Būdama 52-ejų ji nesibodi elgtis jaunatviškai, į viską žvelgia su humoru.

„Nebijau ir apsinuoginti. Esu įsitikinusi, kad moteris, nesvarbu, kiek jai metų – visuomet yra graži. Net ir brandaus amžiaus moterų nereikia nurašyti. Žurnalų viršelius puošia jaunos, tačiau išlaižytos, iš visų galų susiūtos, prisiūtos merginos. Aš nei siūta, nei prisiūta. Kitaip sakant, ekologiška. Ir labai laiminga“, – šyptelėjo Daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius