Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bilevičiūtė: širdį gydo gyvenimo būdo vadybininkas ir jaunas meilužis (papildyta balandžio 10 d.)

Po sunkaus gyvenimo periodo pamažu atsigaunanti dainininkė ir ūkininkė Daina Bilevičiūtė (45) paguodos ieško ypatingo gydytojo Andrejaus Kučinskij kabinete, o laisvalaikiu ją guodžia ir linksmina jaunas vaikinas iš pajūrio, Dainą vadinantis „zuikučiu“.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / V.Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Daina Bilevičiūtė.
Gimimo data, vieta: 1964 04 09, Vilnius.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Šeima: augina dukrą Elegiją (16).
 

Pažintis – televizijos laidoje

Su gydytoju, gyvenimo būdo vadybininku Andrejumi Kučinskij Daina atsitiktinai susipažino vienoje televizijos laidoje. Specialistas nagrinėjo garsios moters gyvenimą ir, pasak atlikėjos, daugelį dalykų jis nupasakojo ypač tiksliai. Susižavėjusi gydytoju Daina  netrukus paprašė jo pagalbos.
„Kai mano gyvenime prasidėjo ta bletstva dėl sodybos reikalų, kai mane ėmė visi pulti, širdyje kaupėsi daug blogų dalykų. Aš laikiausi, šypsojausi, juokavau, nors nebuvo lengva. Todėl ir nusprendžiau pagalbos kreiptis į daktarą Andrejų. Jis sakė galįs man padėti“, – apie bendravimo pradžią pasakoja pašnekovė.
Daina nustebo iš gyvenimo būdo vadybininko A. Kučinskij sužinojusi, kad versle protas nėra svarbiausias dalykas. „Po man atliktų tyrimų paaiškėjo, jog meilės zona manyje užima svarbiausią vietą, protas – antrąją, o tik paskui seka verslo reikalai ir fizinė veikla. Ne veltui man daugelis sako, kad versle aš esu per daug patikli, todėl mane visi apgaudinėja“, – kalba moteris.

Viganto Ovadnevo nuotr./Daina Bilevičiūtė su muzikantu Ąžuolu Paulausku
Viganto Ovadnevo nuotr./Daina Bilevičiūtė su muzikantu Ąžuolu Paulausku

Nebenorėjau gyventi

D. Bilevičiūtė pasakoja, kad per sunkųjį gyvenimo laikotarpį, kai įsisuko finansinio kracho karuselė, ji paniro į  depresiją. „Pirmąją dieną laikiausi stipriai. Vėliau man išdygo iltiniai dantys. Jaučiau adrenalino antplūdį, visa kračiausi, nesupratau, kas vyksta, – atvirauja dainininkė. – Tačiau neliejau ašarų ir nėjau į mišką išsirėkti. Tiesiog nepavykdavo to padaryti – buvau „guminė“...“
Daina neslepia, kad ne sykį pagalvodavo, jog neverta toliau gyventi, bet konkrečių savižudybės planų nerezgė. „Nors vienintelė išeitis tuo metu atrodė mirtis, tačiau nekilo minčių pakelti prieš save ranką“, – skausmu dalijasi pašnekovė. Laimė, moters optimizmas ir noras toliau siekti užsibrėžtų tikslų padėjo atrasti sielos ramybę.

Ieškokite, merginos, jaunų meilužių!

Atsigauti Dainai padėjo ne tik gydytojas A. Kučinskij. Pasirodo, neseniai moteris užmezgė naujus artimus santykius. Nors šia tema pašnekovė nenorėjo daug kalbėti, vis dėlto kelias smulkmenas išdavė.
„Turiu labai jauną berną. Nesakysiu, kiek jam metų, bet išduosiu, kad bendraujame nuo šių metų atrankos į „Eurovizijos“ dainų konkursą. Iš jo gaunu tik meilės žinutes. Iš karto pasakysiu – kad jis nėra pramogų pasaulio atstovas. Tai tiesiog žmogus iš pajūrio“, – intriguoja pašnekovė.
Daina neslepia, jog ji, viešai prisipažindama apie naująjį draugą, siekia padrąsinti savo amžiaus moteris. „Žinokite, merginos, tikrai galima ir jaunesnio amžiaus meilužius susirasti. Aš saviškį vadinu „vilkučiu“, o jis mane – „zuikučiu“. Ateityje pamatysime, kuris kurį suvalgys“, – juokiasi garsi moteris.

Butauto Barausko nuotr./Daina Bilevičiūtė
Butauto Barausko nuotr./Daina Bilevičiūtė

Kuria savo kvepalus!

Nepaisant sunkumų, D. Bilevičiūtė pripažįsta, kad kūrybos atžvilgiu pastarieji mėnesiai jai buvo itin vaisingi. Netrukus pasirodys Dainos dainų albumas, o savo gerbėjams veikli moteris ruošia dar vieną staigmeną – naujus kvepalus dailiosios lyties atstovėms.
„Kol kas viskas tik derinama, tačiau galiu išduoti, kad kvapas bus ypatingas – skirtas stipriai, gražiai, egzotiškų formų blondinei. Kvepalai turėtų pasirodyti po poros mėnesių“, – paslaptį išduoda Daina.
Dainininkė nenori atskleisti, kokioje užsienio valstybėje bus pilstomi kvepalai. „Vyrai dėl moterų, pasikvėpinusių šiais kvepalais, tiesiog eis iš proto“, – intriguoja Daina.

Sės už grotų ar ne?

Plačiai nuskambėjusi istorija, kurioje Daina kaltinama sukčiavimu pasisavinusi Europos Sąjungos lėšas, dar tik įgauna pagreitį. „Nieko konkretaus negaliu pasakyti. Viskas labai dviprasmiška: lyg ir turėjo prasidėti teismo posėdžiai, bet vėl buvo nukelti. Girdėjau kalbų, kad galbūt man visus mestus kaltinimus panaikins“, – sako D. Bilevičiūtė.
 Ką garsi moteris galvoja apie savo ateitį, žinodama, kad jai vis dar gresia šaltas kalėjimo gultas?
„Nežinau, kaip viskas bus. Neperšokusi griovio, nenoriu sakyti: „Op!“ Galiu tiesiog užduoti tokį klausimą: „Kas šioje situacijoje labiausiai nukentėjo?“ Atsakymas aiškus – D. Bilevičiūtė. Valstybė nuostolių nepatyrė, Europa nenukentėjo, bankas irgi, nes turi įkeistą mano turtą. Tik man nepasisekė. Viską praradau ir iki šiol esu dulkinama per visus galus“, – pyksta moteris.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius