Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bosas – apie grožio paslaptis: „Arba mėgaujiesi atvaizdu veidrodyje, arba lėkštės turiniu“

Daina Bosas (47) visuomet spindi neblėstančia energija ir grožiu. Verslininkė pasidalijo savo grožio formule, dėl kurios nestinga nei vidinių jėgų, nei aplinkinių komplimentų.
Daina Bosas
Daina Bosas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 2 Daina Bosas Grožis

15min D.Bosas pasakojo, kad griežtai laikosi tam tikrų grožio puoselėjimo principų. Verslininkė įsitikinusi, kad kosmetikos priemonės yra tik priedas prie sveiko gyvenimo būdo.

„Pasakysiu tiesiai šviesiai – man svarbiausia yra poilsis, sportas, sveika mityba ir vidinė ramybė – stengiuosi kuo daugiau atsiriboti nuo streso“, – sako D.Bosas.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Daina Bosas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Daina Bosas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Daina Bosas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Daina Bosas

Daina pasakojo, kad sunkiausia yra susitvarkyti su netikėtai užklumpančiu stresu, tačiau svarbiausia suprasti, kad įtampa ir nerimas žlugdo tiek žmogaus vidų, tiek išorę.

„Pirmiausia, labai daug viduje su savimi šnekiesi ir bariesi, todėl, kad kiekvienas nemalonumas ir kiekvienas stresas anksčiau ar vėliau išsisprendžia ir vėliau atrodo juokingai. Reikia mokėti save kontroliuoti. Man sunkiai sekasi, bet aš einu link to. Stresas kerta per sveikatą ir išvaizdą, bet nieko neišsprendži“, – teigė D.Bosas.

Kiekviena Dainos diena yra kruopščiai suplanuota, bet ne tik dėl to, kad turi gausybę darbų. D.Bosas stengiasi laiko skirti ir intensyviam sportui.

„Sportuoju daug, su kai kuriomis išimtimis stengiuosi sportuoti beveik kasdien. Bėgu krosą po mažiausiai 10 kilometrų ir dirbu su savo kūno svoriu. Vaikystėje lankiau gimnastiką, vėliau teko daug šokti. Bet jaunystėje patingėdavau, kaip ir visos jaunos panos dabar patingi“, – juokėsi D.Bosas.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Daina Bosas ir Marija Randers
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Daina Bosas ir Marija Randers

Tačiau svarbiausia, pasak D.Boso, yra poilsis. Verslininkė turi griežtą taisyklę nueiti miegoti iki 23 valandos, o keltis 7 val. ryto.

„Turiu mažametį vaiką, mes keliamės į mokyklą, bet jeigu aš naktinėju, man jau jokia kosmetika nepadeda – žiūrint į veidrodį, man tai nepatinka. Jeigu tūsinčiausi kaip jūs čia Vilniuj per naktis, tai būtų galas mano grožiui. Grožiui nei vakarėliai, nei alkoholis, nei rūkalai nepadeda“, – pasakojo D.Bosas.

Sveikai maitintis, sportuoti, laikytis miego ritmo – užduotis sunki. Iš kur Daina semiasi tiek ištvermės?

„Iš noro išlaikyti gerą išvaizdą. Kai pradedi verstis per 30 ar 40 metų, tada pradedi susigriebti. Arba tu mėgaujiesi gražiu atvaizdu veidrodyje, arba tu mėgaujiesi lėkštės turiniu. Tai tu pasirenki. Aš pasirinkau mėgautis vaizdu veidrodyje ir visi žinome, kad sveikas maistas niekada nėra ypatingai skanus. Visas šis bendras kompleksas sukuria tą gerą savijautą ir išvaizdą, todėl jo ir laikaisi“, – teigė Daina.

Nerijaus Jankausko nuotr./Daina Bosas
Nerijaus Jankausko nuotr./Daina Bosas

Daina nepamiršta ir grožio puoselėjimui skirtų kosmetikos priemonių, tačiau jos nekuria grožio, tik padeda jį išlaikyti.

„Kasdien naudoju labai mažai dekoratyvinės kosmetikos, o eidama į renginį, pasitikiu profesionalais. Pati neturiu tų lagaminų dekoratyvinės kosmetikos, nes man jos nereikia. O iš grožiui puoselėti skirtų priemonių naudoju viską, kas yra – micelinį vandenį, dieninį ir naktinį kremus, serumus ir pan. Kai tik kažkas naujo atsiranda, naudoju viską“, – sakė D.Bosas.

Ką Daina galėtų patarti moterims, kurios neturi valios sportuoti ir valgyti sveikai?

„Būti laimingoms su savimi. Jeigu tu tingi, jeigu tau tinka, tai viskas gerai. Svarbiausia, būk laiminga. Jeigu nesi laiminga, tada turi keistis, bet jeigu esi – tai visiškai nesvarbu. Aš nebūčiau laiminga, jeigu man nesisektų sukontroliuoti savo svorio, man nepatinka tas vaizdas. Kaip ir sakiau, man labiau patinka vaizdas veidrodyje nei lėkštėje. Valios turėjimas yra labai didelis dalykas, jaunoms merginoms labai trūksta valios, bet vėliau ateina tas“, – pasakojo D.Bosas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Militos Daikerytės salono gimtadienis tapo išskirtine švente gražuolėms viešnioms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius