Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daina Bosas apie pirmąją dukros Marijos fotosesiją: „Jei tai netrukdo mokslams, kodėl gi ne?“

Verslininkės Dainos Bosas (42) dukra Marija (13) aplinkinių žvilgsnius traukia savo išvaizda ir sulaukia komplimentų, todėl nenuostabu, kad neseniai jai teko pabūti modeliu.
Daina Bosas su dukra
Daina Bosas su dukra Marija / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Turbūt nerasite nė vienos tokio amžiaus mergaitės, kuri nenorėtų ir nesvajotų bent vienai dienai tapti modeliu. Nors mes, kaip tėvai, nepriimame to rimtai, žiurime į šį užsiėmimą daugiau kaip į linksmą patirtį. Bent jau kol kas, tai nėra gyvenimo tikslas ir prasmė, bet kodėl gi nepabandyti? Juk kartais merginoms pasiseka šioje srityje“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo D.Bosas, kurios dukra įsiamžino „Vero Moda“ reklamoje, spausdintoje viename šalies žurnalų.

Anot verslininkės, tai buvo pirmoji profesionali Marijos fotosesija, už kurią ji gavo atlygį. Daina teigė, kad Marija gavo honorarą ir leidžia savo reikmėms. „Jai pasiūlė ir mes sutikome. Be abejo, ji norėtų ir dažniau išbandyti save kaip modelį. Norėti galima, bet mes progų patys neieškome. Marija yra labai jauna, jai vos 13-ka metų. Net jei ir pasiūlytų, man rodos, kad aš jos toli neišleisčiau“, – atviravo Antano Boso žmona.

 
Asmeninio albumo nuotr./Marija Randers
Asmeninio albumo nuotr./Marija Randers

Daina tikino, kad dukrai leidžia užsiimti veikla, kuri netrukdo jos mokslams. „Visada jai sakiau, kad viskas galima, kas netrukdo mokslams. Šiaip Marija yra labai atsidavusi šokiams, tai yra jos didžiausia aistra“, – pasakojo D.Bosas.

Trijų vaikų mama Daina renginiuose visada atrodo nepriekaištingai ir yra viena stilingiausių šalies damų. Galbūt obuolys netoli rieda nuo obels, galbūt ir D.Bosas teko paragauti modelio duonos jaunystėje? „Ne, mūsų laikais tokių dalykų nebuvo. Jei ir buvo modeliais dirbančių merginų, tai jų buvo labai mažai Tarybinėje Lietuvoje. O dabar jaunimui, o ypač gražioms ir įdomios išvaizdos merginoms, yra didelė tarptautinė paklausa. Yra daug merginų, kurios garsina Lietuvą užsienyje, todėl galima pažiūrėti į tai labai rimtai. Tačiau tokių merginų yra vienetai ir jas galima suskaičiuoti ant pirštų, bet mes nepuoselėjame panašių vilčių“, – kalbėjo viešbučio ir restorano „Gamtos perlas“ direktorė.

Algio Kriščiūno/ žurnalas „Panelė“ nuotr./Marija Randers
Algio Kriščiūno/ žurnalas „Panelė“ nuotr./Marija Randers

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius