-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Daina Bosas apsieina be stilisto – pasikliauja savo skoniu ir nuojauta

Nuolat elegantiška ir pasitempusi verslininkė Daina Bosas – rafinuoto grožio pavyzdys. Ji niekuomet neatrodo pernelyg iššaukianti, tačiau būna pastebima dėl išlavinto skonio ir akies nerėžiančios prabangos.
Daina ir Antanas Bosai
Daina Bosas su vyru Antanu / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
BFL/M.Vaičiulio nuotr./Daina Bosas
Daina Bosas

Kaip 15min.lt sakė D.Bosas, ji, kaip ir kiekviena moteris, mėgsta pasipuošti. „Aš manau, kad kiekviena moteris nori puoštis. Tik pas visas skirtingos galimybės...“ – pripažįsta ji. Pastaruoju metu verslininkė drauge su sutuoktiniu Antanu Bosu dažnai lankėsi Vilniuje vykusiuose renginiuose. „Manau, Lietuva nėra labai didelė šalis, bet mados renginių čia pakanka – štai buvo „Mados infekcija“, Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas... Kartais man atrodo, kad net per dažnai reikia važiuoti į Vilnių“, – juokavo iš pajūrio į sostinės renginius keliaujanti moteris. Ji teigė per keliones besistengianti suderinti malonumą su reikalais.

Vienetiniai dizainerių drabužiai mielesni

D.Bosas diplomatiškai nenorėjo aukštinti mėgstamiausių Lietuvos dizainerių vardų, tačiau kai kurie, jos teigimu, ypač patikimi ir išsiskiriantys. „Nenorėčiau skirti, nes nenoriu nieko įžeisti, bet yra ryškiai lyderiaujantys kūrėjai – J.Statkevičius, R.Piekautaitė, A.Pogrebnojus... Jaunimo daug turim, kuris tikrai puikiai atlieka darbus“, – kalbėjo moteris.

Ji prisipažino mėgstanti pasilepinti vienetiniais dizainerių kurtais daiktais. „Visuomet daiktas kurtas tau asmeniškai yra mielesnis, jis tau labiau tinka. Net negali jo lyginti su jau paruošta mados namų linija. Kai daiktas nėra siūtas specialiai tau, jis visai kitoks. Be abejo, kartais drabužius įsigyju ir parduotuvėse, bet Lietuvoje labai retai jose apsilankau“, – pasakojo D.Bosas.

G. Žilinsko nuotr./Daina Bosas
Daina Bosas

Anot jos, vadinamojo „šopingo“ gimtinėje ji nemėgsta dėl riboto pasirinkimo. „Pasirinkimas nedidelis – arba visiškas „stogas“ (itin brangūs vienetiniai užsienio dizainerių kūriniai, – aut. past.), arba labai tipiški drabužiai. Nors mane sutikti parduotuvėje galima – turiu vaikų, juos rengiu apsipirkdama Lietuvos parduotuvėse. O kalbant bendrai – aš apskritai nesureikšminu rūbų. Jei mane pamatytumėte kasdien, tai būtų akivaizdu“, – prisipažino verslininkė.

Pati sau stilistė

Pasak D.Bosas, stiliaus pojūtis, gebėjimas derinti drabužius yra įgimtas. „Arba turi supratimą apie grožį, arba ne. Aš neturiu stilisto ir niekada neturėjau, tiesiog vadovaujuosi savo nuojauta, renkuosi tai, kas man gražu, kas, mano nuomone, tinka. Niekad neklausiu vyro, ar man tinka drabužis. Jis yra užsiėmęs žmogus ir neturėtų laiko kiekvieną kartą įvertinti mano pirkinius. Jis mato rezultatą ir jį, kiek žinau, jis tenkina. Negaunu pastabų“, – šypsojosi D.Bosas.

Daina ir Antanas Bosai kartu augina pusantrų metukų bendrą jų dukrą Urtę Magdaleną. Dukart išsiskyrusi Daina Bosas iš ankstesnės santuokos turi sūnų Luką ir dukrą Mariją. Iš ankstesnės santuokos su klaipėdiete verslininke Loreta Bosiene, su kuria išsiskyrė 2005-aisias, A.Bosas turi du pilnamečius vaikus – Indrę ir Tomą.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Daina ir Antanas Bosai
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Daina ir Antanas Bosai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius