-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainą Bosas internete šmeižė vieno turtingiausių šalies verslininkų sesuo

„Prostitutė, karvė apsiveršiavusi su negyvu veršiuku, beraštė, „barakuda“ – tokiais, ir dar baisesniais epitetais buvau dergiama žiniasklaidoje“, – atvirumu priblokš žinomo verslininko Antano Boso žmona Daina, skaičiuojanti paskutinius nėštumo mėnesius.
Antanas ir Daina Bosai.
Antanas ir Daina Bosai. / „Scanpix“ nuotr.

Šio vakaro LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ Lietuvoje žinomi žmonės diskutuos apie tai, kodėl realiame gyvenime itin santūrūs, į akis besišypsantys ir gero linkintys lietuvaičiai, už akių tampa nevaldomais monstrais, pasiruošusiais šalia esantį sumaišyti su žemėmis.

Kaip tikina pati Daina Bosas, netylėti perskaičius atsiliepimus apie ją bei jos šeimą paskatino ne tik artimieji, tačiau ir įtarimai, jog po daugeliu straipsnių panašiais epitetais ją vadina vienas ir tas pats asmuo. „Padedama teisininko kreipiausi į teisėsaugą ir mano įtarimai tik pasitvirtino – dauguma komentarų buvo to paties asmens. Negana to, tai ne koks nepilnametis, nesuvokiantis savo atsakomybės už pasakytus žodžius, o subrendusi moteris“, – laidoje stebėsis D. Bosas.

Pasak garsios moters, ieškoti teisybės paskatino ir tai, kad žmonės turi pagaliau suprasti, jog tik jie patys yra atsakingi už pasakomus žodžius, o savo nuomonę turėti ir išsakyti viešai turime teisę kiekvienas, tačiau reikia suvokti, kad yra tam tikros ribos, kurių peržengti dalijantis savo mintimis su kitais - nevalia. Pasak ponios Dainos, labiausiai pribloškė informacija, pasiekusi jau po laidos filmavimo.

„Sužinojau, kad ta moteris yra vieno turtingiausių Lietuvos verslininkų, mano vyro Antano buvusio verslo partnerio ir šeimos draugo sesuo“, – tikina D. Bosas. Laidos kūrybinei komandai pavyko pasikalbėti ir su įžeidžiančius komentarus apie D.Bosas rašiusios moters sutuoktiniu. Vyras tikina žmonos elgesyje bei pasakytuose žodžiuose įžeidimų neįžvelgiantis.

Šio vakaro laidoje „Valanda su Rūta“ žiūrovai išvys studentę Eglę Sirtautaitę, stulbinamu greičiu išgarsėjusią po to, kai populiariame socialiniame tinklalapyje „Facebook“ sukūrė profilį „Nekenčiu Petruškevičiaus“. „Kaip jis bendrauja su žmonėmis, kaip elgiasi, tokio atsako ir sulaukė!“ – tinkins jaunoji skandalistė. Vis dėlto mergina studijoje susirinkusius pašnekovus ir svečiams aiškins, kad kurdama „Nekenčiu Petruškevičiaus“ nenorėjo nei jo įžeisti, nei pažeminti.
 
„Tai tebuvo pokštas. Aš tikrai jo labai atsiprašau, noriu tai pabaigti ir pamiršti visiems laikams“, – tikins E. Sirtautaitė.

Tuo tarpu laidoje viešėjęs garsus verslininkas bei foto albumo „Neregėta Lietuva“ autorius Marius Jovaiša tikins, kad lietuvaičiams įdomi ne vien neigiama informacija.

„Gerai uždirbti galima kuriant ir teigiamus dalykus. Mano pavyzdys tai tik įrodo. Sukurtas albumas atnešė ne vieną milijoną litų pajamų“, – pasakos M. Jovaiša.

Aršią diskusiją apie lietuvių mentalitetą, kurioje dalyvaus Daina ir Antanas Bosai, Donatas Katkus, Marius Jovaiša, Aušrys Kriščiūnas, Violeta Mičiulienė bei žiniasklaidos atstovai, pamatysite jau šiandien 19.40, diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius