Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainai Bilevičiūtei pagalbos ranką tiesia penki jos vyrai

Šį vakarą „Auksinėje blykstėje“ garsūs šalies žmonės kalbės itin jautria temą – apie šeimą. Kokios jos norisi ir kokia pavyksta sukurti arba ne, atvirai dėstys ne tik balsu bei drąsiomis kalbomis, bet ir nusikaltimų tyrėjų susidomėjimu garsi Daina Bilevičiūtė.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dainininkė „Auksinės blykstės“ studijoje pasakojo apie tolimą praeitį, kai liko viena besilaukianti pirmagimės. Mergaitės tėvas paliko nežinioje ir nepritekliuje. Atlikėja su ašaromis akyse pasakojo, kaip tuomet teko ir valytoja dirbti, kad išlaikytų ne tik save, bet ir mergaitę, o besilaukiant netgi buvo minčių pasukti Antano Vienuolio romano herojės keliu: „Man iš tiesų buvo blogai. Norėjau kaip ta Veronika jau eiti skandintis… buvo labai sunku”, – net ir senus gyvenimo įvykius su ašaromis prisiminė atlikėja.

Paklausta, ar nemano, jog jei šalia būtų vyras, netektų dabar varstyti prokuratūros durų, Daina juokavo, kad tų vyrų yra. Moteris tikino, kad visi penki jos gyvenime dabar esantys vyrai siūlėsi padėti. Visą gyvenimą savo buitį, namus ir dukrelę išlaikiusi ir prižiūrėjusi viena Daina viliasi, kad ir šį kartą pavyks susitvarkyti. Su visų vyriškių pagalba ar be jos. 

Nors D.Bilevičiūtė visą laiką „Auksinės blykstės“ studijoje juokavo ir nepasidavė liūdnoms mintims, paklausta, kas rūpinsis dukra ir namais, jei tektų sėsti į kalėjimą ir visko netekti, moteris ramino save, kad dukra jau pakankamai didelė, tik neramu dėl mamos.

Apie ją kalbėdama dainininkė vos sulaikė ašaras. Dainai tenka ne tik užklupusias bėdas atlaikyti, bet ir susilpnėjusios sveikatos mama rūpintis. „Aš mamai sakiau, kad ji negali dabar numirti. Jei taip nutiks, mirsiu ir aš. O abi palikti šio pasaulio negalime…” – apie širdgėlą, kurią bando maskuoti humoru, atviravo D.Bilevičiūtė.

Ar su kuriuo nors iš penkių vyrų planuoja D.Bilevičiūtė sukurti tikrą šeimą – jau penktadienį 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius