Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Haroldas apieškojo grupės „Studentės“ merginas

LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs dainininkas Haroldas Šklėrius nusprendė merginą pasimatymui išsirinkti jos nematęs, o tik apžiūrėjęs namus. Kraustydamas svetimus daiktus Haroldas net neįtarė, kad dvi iš jo lankomų kambarių savininkių yra merginų grupės „Studentės“ atlikėjos.
Haroldas
Haroldas / Melodijos nuotr.
Temos: 1 Muzika

LNK realybės šou „Kambarių plėšikai“ dalyvavusiam Haroldui įdomių įžvalgų netrūko. Įtarimas, kad merginos turi ryšį su muzika, dainininkui kilo jau pirmajame kambaryje, kai aptiko patį naujausią grupės „Studentės“ kompaktinį diską. Tačiau jis buvo neišpakuotas. Svarbi detalė vaikinui tapo papildoma mįsle: gal kambario šeimininkei nepatinka tokia muzika? Tokia seklio išvada diske įrašytų dainų atlikėjoms sukėlė tikrą juoko priepuolį.

Merginoms, autobusiuke įdėmiai stebinčioms, kaip jų kambariuose vyksta krata, buvo užduota ir daugiau klausimų. Kodėl po pagalve laikomas psichologijos vadovėlis? Pačioje garbingiausioje kambario vietoje padėta gitara tarsi įrodo, kad šeimininkė moka groti, tačiau instrumentas nesuderintas. Kokią paskirtį atlieka spintoje rasti keisti aksesuarai?

O kaip jausis Haroldas išvydęs tris, ne vien tik iš matymo pažįstamas merginas? Pakviesti į pirmąjį pasimatymą teks tik vieną, o koks bus sprendimas, pamatysite šį trečiadienį 21 val. LNK realybės šou „Kambarių plėšikai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius