-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Martynas Beinaris vedė sužadėtinę Skaistę Jegelevičiūtę ir skyrė jai dainą

Dainininkas Martynas Beinaris (23) praėjusį penktadienį prisiekė amžiną meilę Skaistei Jegelevičiūtei (19). Kauno Arkikatedroje bazilikoje žiedus sumainiusi pora pirmą kartą susitiko praeitų metų rudenį, lapkričio 26 dieną, todėl vestuves paminėti simbolinę rugsėjo 26-ąją jie nusprendė neatsitiktinai.
Martynas Beinaris ir Skaistė Jegelevičiūtė
Martynas Beinaris ir Skaistė Jegelevičiūtė / Pauliaus Dautarto nuotr.
Temos: 2 Santuoka Šeima

Į bažnyčią susirinko didžiulis būrys artimųjų ir draugų. Baltais jurginais išpuošta ir žibintų šviesomis spindinti Arkikatedra, tetos Danguolės muzikinis pasirodymas – tai tik dalis vestuvių ceremonijos detalių.

Santuokos sakramentą suteikė prelatas, Martyno krikštatėvis Vytautas Steponas Vaičiūnas, kuris prieš 38-erius metus sutuokė ir jo tėvus.

Pauliaus Dautarto nuotr./Martynas Beinaris ir Skaistė Jegelevičiūtė
Pauliaus Dautarto nuotr./Martynas Beinaris ir Skaistė Jegelevičiūtė

Išėjusius iš bažnyčios, jaunavedžius pasitiko gausus artimųjų ir draugų būrys. Ant jų galvų krito įvairiaspalviai rožių žiedlapiai ir balti grūdai. Vestuvių puotai jaunieji pasirinko kaimo turizmo sodybą „Mockynė“, į kurią švęsti atvyko poros draugai, šeimos nariai ir artimiausi giminaičiai.

Šventės metu nuotaka, VDU muzikos akademijos antro kurso studentė Skaistė sulaukė Martyno siurprizo – dainos, skirtos jai, tai vienintelei. Daina taip ir pavadinta „Vienintelei“. Skambant dainai, ne vienam iš svečių, įskaitant ir jaunąją, akyse sužibo džiaugsmo ašaros.

VIDEO: Martynas Beinaris - Vienintelei

Daina buvo baigta kurti dieną prieš vestuves. Kai kuriais vakarais kūryba nusitęsdavo iki paryčių, nes dienos metu jaunajam dirbti trukdydavo paskaitos, o laisvą dienos laiką norėjosi praleisti su savo mylimąja.

„Muzika ir žodžiai gimė iš širdies. Žodžiuose atsispindi realybė, mes susitikome rudens pabaigoje, per visą žiemą mes iš tikrųjų šildėmės kartu, o vasaros laiką leidome prie Baltijos jūros. Iš smulkių, pačios surinktų gintarų, suklijavau jai širdelę ant akmens, palydėjom saulėlydį. Apie visą tai trumpai papasakoja ši daina, kuri man reiškia daug daugiau nei muzika – tai mano jausmai ir gyvenimas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Martynas.

Šiandien dienos, kai jo širdyje įsižiebė meilė Skaistei, jis nebepamena. Galbūt todėl ir dainoje skamba žodžiai „aš net nesupratau, kaip greit aš pamilau“.

„Viskas įvyko taip greit, meilė pasitiko visu stiprumu, ir galiausiai supratau, kad nė dienos negaliu būti be Skaistės. Kūrinys tapo vestuvių dovana išrinktajai. Po mūsų sušokto jaunųjų valso, aš, laikydamas jos ranką savo delnuose, atlikau šį kūrinį. Šios akimirkos mums išliks atmintyje visą gyvenimą“, – nuoširdžiai pasakojo Martynas.

Skaistė savo ruožtu taip pat jam pateikė staigmeną – ji jam perskaitė ne vieną jam kurtą eilėraštį. „Man jie – patys nuostabiausi“, – tikino dainininkas.

Vos prieš savaitę įvykusios vestuvės šiuo metu Martynui ir Skaistei – gražiausias gyvenimo prisiminimas.

Pauliaus Dautarto nuotr./Martynas Beinaris ir Skaistė Jegelevičiūtė
Pauliaus Dautarto nuotr./Martynas Beinaris ir Skaistė Jegelevičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius