-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dainininkas Radžis tapo blondinu

LNK naujojo projekto „Šokiai ant ledo“ išbandymams pasiryžo ir garsusis atlikėjas Radžis, kuriam teko du išbandymai – ne tik pirmąkart gyvenime užlipti ant pačiūžų, bet ir pajusti, ką reiškia būti blondinu.
Radžis ir Aidas Reklys
Radžis ir Aidas Reklys / LNK nuotr.

„Šokių ant ledo“ kūrėjai norėjo didesnio efekto. Aš sutikau. Galiu prisipažinti būti šviesiaplaukiu yra tikrai ne man. Visai netiko“, – pasakojo atlikėjas Radžis. Jis prisipažino, kad save kaip blondiną galėjo pakęsti neilgai ir labai apsidžiaugė persidažęs plaukus atgal į juodą spalvą. „Daugiau eksperimentuoti su plaukais tikrai nenoriu“, – prisipažino atlikėjas.

Dailusis čiuožimas Radžio taip pat nesužavėjo. „Labai džiaugiuosi, kad man padėjo profesionalus čiuožėjas. Kitu atveju būtų buvę daug sudėtingiau. Čiuožti man patiko, todėl manau ateityje, laisvalaikiu tikrai ant ledo grįšiu“, – pasakojo atlikėjas ir pridūrė, kad sportu jis nesidomi. Jis geriausiai atsipalaiduoja žiūrėdamas televizorių.

LNK nuotr./Radžis
LNK nuotr./Radžis

Įvairių projektų ir renginių dalyvis atskleidė, jog buvo gavęs pasiūlymą dalyvauti LNK projekte „Šokiai ant ledo“, tačiau atsisakė. „Tam reikia skirti daug laiko ir pastangų, tai nėra lengva, o aš dabar labiausiai koncentruojuosi į laidą „Mano vyras gali“, – teigė Radžis.

„Mano vyras gali“ žiūrovai išvys jau šį penktadienį 21:00 val., o „Šokiai ant ledo“ į eterį grįžta jau sekmadienį kovo 2 d. tik per LNK.

LNK nuotr./Radžis
LNK nuotr./Radžis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius