-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkas Vincentas Linkevičius – pretendentas į Lietuvos muzikos olimpo aukštumas

„Lietuvos balso“ dalyvis Vincentas Linkevičius meta iššūkį Lietuvos scenos žvaigždėms. Projekte užkopęs į pusfinalį vaikinas buria komandą ir siekia įsitvirtinti šalies muzikos olimpe.
Vincentas Linkevičius
Vincentas Linkevičius / Egidijaus Jaramino nuotr.

„Tai bus mūsų manifestas. Mes parodysime, koks gali būti atlikėjo įvaizdis, sukursime įdomius ir originalius jo pasirodymus“, – Žmonės.lt teigė atlikėjo įvaizdį kurianti režisierė Algina Navickaitė. Pirmasis V.Linkevičiaus žingsnis – fotosesija. Fotografo Egidijaus Jaramino-Vov teigimu, ji yra itin kokybiška ir prasminga. Menininkas tikisi, kad šis jo darbas sulauks didelio atgarsio Lietuvoje.

Žadama, kad anksčiau Mario Basanovo globotą Vincentą scenoje ir žiniasklaidoje jo gerbėjai matys vis dažniau. Prie jo įvaizdžio kūrimo taip pat prisideda stilistė ir vizažistė Laura Žilionytė, scenografė Gintarė Vaivadaitė, dizainerė Grėtė Petkevičiūtė, prodiuseris Linas Aliukonis. Šie žmonės tvirtina norintys sukurti profesionalų dainininko įvaizdį ir padėti jam tapti viena ryškiausių Lietuvos muzikos žvaigždžių.

„Mes susibūrėme vien dėl sportinio intereso. Tiesiog įdomu, kiek gali padaryti ši jaunų ir talentingų žmonių komanda. Mes dirbame tam, kad sukurtume įvaizdį ir parodytume lietuviškai rinkai, jog populiarumą sukurti mes galime patys“, – kalbėjo L.Aliukonis.

Komandos nuomone, lietuviškas populiarumas dažnai būna labai keistas fenomenas. Viena vertus, jis reikalauja beprotiško profesionalumo. Tačiau pažvelgus iš kitos pusės, žinomiausiųjų sąraše apstu to nenusipelniusių atlikėjų.

Planuojama, kad netrukus pagal dainą „Dance The Night“ pasirodys antrasis atlikėjo muzikinis klipas. Pasak režisierės A.Navickaitės, jame žiūrovai išvys daug spalvų ir jaunatviškos energijos.

Pirmasis Vincento Linkevičiaus ir Mr. M klipas „Win The World“ :

VIDEO: Vincent Link feat. Mr. M - Win The World [Official video]

Vincento pasirodymas „Lietuvos balso“ finalinėse kovose:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius