Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Irma Jurgelevičiūtė – apie meilę, dėmesį ir dovanas

Dainininkė Irma Jurgelevičiūtė įsitikinusi – visas šventes švęsti reikia. O ypač tas, kurios skirtos parodyti dėmesį savo artimiesiems.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Renginio organizatorių nuotr.

„Šv. Valentino diena yra ne tik porų šventė. Aš tuomet dėmesiu palepinu ir mylimą žmogų, ir brangius draugus. Parašau žinutę, paskambinu, susitinku. Idealu, kai jausmus nepamiršti rodyti kasdien. Bet... meilės diena yra papildomas priminimas mums visiems“, – savo mintimis naujos erotinių prekių parduotuvės atidaryme dalinosi atlikėja.

Ji atvira – į erotinių prekių parduotuves anksčiau yra užsukusi kelis kartus su draugėmis. Tuomet merginų kompanija viešėjo užsienyje ir norėjo pasmalsauti, kuo gi tokiose intriguojančiose vietose prekiaujama.

Renginio organizatorių nuotr./Irma Jurgelevičiūtė
Renginio organizatorių nuotr./Irma Jurgelevičiūtė

Šįkart į lietuviškąją „Aistrą“ užsukti ji nusprendė gavusi kvietimą į naujos masažinių aliejų kolekcijos pristatymą.

„Šiais technologijų laikais nesunku iš anksto pasidomėti tuo, ką tau siūlo pamatyti savo akimis. Elegantiški buteliukai, įdomus produktų aprašymas mane tikrai suintrigavo“, – sakė I. Jurgelevičiūtė.

Namuose ne vieną masažinio aliejaus buteliuką turinti dainininkė patikino – daugumą jų puikiai drėkina odą, o kai kurie palengvina savijautą po didelių fizinių krūvių koncertuose.

Renginio organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Renginio organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„Mama yra padovanojusi gana brangaus ir natūralaus masažinio aliejaus buteliuką. Jis pagerina kraujotaką ir nuovargis po kelių valandų trukmės pasirodymo gerokai sumažėja. Šį produktą labai branginu“, – pasakojo dainininkė.

Tuo tarpu masažiniai aliejai ją sužavėjo iki šiol neatrastomis savybėmis. Karamelės ir jūros druskos, juodojo šokolado ir citrusinių vaisių, braškių ir medaus skonio produktai, anot I.Jurgelevičiūtės, yra be parabenų bei draugiški veganams.

„Ir tai puiki dovana Šv. Valentino dienos proga“, – su šypsena kalbėjo dainininkė.
I.Jurgelevičiūtė pabrėžė, jog jai labai svarbus masažinio aliejaus kvapas ir tai, kaip greitai jis susigera į odą.

Renginio organizatorių nuotr./Irma Jurgelevičiūtė
Renginio organizatorių nuotr./Irma Jurgelevičiūtė

„Rinkdama dovaną mylimajam, visuomet pagalvoju, ar ji tikrai jį džiugins“, – sakė atlikėja.

Šįmet ji gavo ir išankstinę meilės dienos dovaną, kuri paštu atkeliavo iš Didžiosios Britanijos. Dekoruotas odines pirštines mylimai dainininkei atsiuntė „Bella accessories“ kūrėja Laura. Būtent jomis ji pasipuošė naujosios „Aistros“ atidarymo vakarą.

„Tai man buvo tarsi priminimas, jog meile dalintis reikia kasdien. O jei to negalime įgyvendinti, prisiminkite tuos, kurie mums artimi, per visas visas įmanomas šventes“, – kalbėjo I.Jurgelevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius