Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Valerija Iljinaitė kūną papuošė dar dviem tatuiruotėmis

Savaitės pabaigoje dainininkė Valerija Iljinaitė pamalonino save pasidarydama net dvi naujas tatuiruotes. Dabar jos kūną puošia iš viso penki piešiniai ir užrašai.
Valerijos Iljinaitės tatuiruotės
Valerijos Iljinaitės tatuiruotės / Asmeninio albumo nuotr.

Smuiko raktas ant plaštakos, suraitytas ženklas ant kitos, įmantrus užrašas „eternity“ ant dilbio – greta šių tatuiruočių V.Iljinaitė pasidarė dar dvi: ketvirtą kairės rankos pirštą papuošė anglišku žodžiu „believe“ (liet. „tikėk“), ranką prie alkūnės – skrendančiais paaukščiais.

Pirmąkart pasidaryti tatuiruotę – išraityti užrašą „eternity“ – ji ryžosi prieš dvejus metus. „Tada maniau, kad tai – pirmoji ir paskutinė, tačiau taisyklė, jog pamažu tai tampa priklausomybe, pasitvirtino ir man. Galbūt tai – galimybė įamžinti svarbius dalykus, kasdien turėti priminimą apie tai, kas esi ir kuo nori būti“, – svarsto V.Iljinaitė. 

Mergina tikina, jog kiekviena iš keturių jos tatuiruočių turi savo prasmę ir istoriją. „Galbūt tai – banalu ir nuvalkiota, tačiau man suteikia asmenybės laisvę. Dauguma žmonių kalba apie skausmą, patiriamą besidarant tatuiruotes. Aš jo pernelyg nejaučiu“, – sakė ji. 

Žmonės.lt skaitytojams ji noriai papasakojo ir apie naujus piešinius. „Žodį „believe“ jau seniai norėjau išsitatuiruoti. Džiaugiuosi, kad pagaliau pasiryžau. Jau tada, kai ruošiausi darytis pirmąją tatuiruotę, mąsčiau apie tokią, tik kažkas pasityčiojo, kad nuvalkiota, banalu, juokinga. Šis žodis mane labai įkvepia – tik tikėjimas veda gyvenimo keliu, padeda peržengti visas kliūtis, laužyti standartus, išlįsti iš rėmų“, – sako ji.

Papasakojo ir apie paukščius: „Jie reiškia laisevę ir primena tai, ko kiekvienas atėjome į šį pasaulį: pažinti, išmokti, svarbiausia, būti laisvu žmogumi – man tai yra prasmė. Sakydama „laisvė“ turiu omenyje asmenybę – psichologinę, kūrybinę laisvę nuo sistemos ir peršamų standartų. Gera kasdien netikėčiausiomis akimirkomis pamatyti tą ženklą.“

Šiuo metu dainininkė gerbėjams ruošia naują savo kūrybos vaisių – netrukus klausytojams pristatys naują dainą ir vaizdo klipą.

Asmeninio albumo nuotr./Valerijos Iljinaitės tatuiruotės
Asmeninio albumo nuotr./Valerijos Iljinaitės tatuiruotės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius