Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainos Bilevičiūtės gimtadieniui – karališkas tortas su deimantais: „Jis tikrai bus panašus į mane“

Dainininkė Daina Bilevičiūtė 55-ąjį gimtadienį atšventė lygiai prieš mėnesį. Tačiau šiemet moteris nusprendė padaryti išimtį ir savo gimimo dieną minėti visus metus. Jau netrukus moteris ketina sukviesti visus savo draugus ir artimuosius trankiai atšvęsti jubiliejų su pačiomis netikėčiausiomis pramogomis.
Daina Bilevičiūtė ir Danguolė Jokuba
Daina Bilevičiūtė ir Danguolė Jokuba / „Lietuvos ryto" televizijos nuotr.

„Bus visko: keturi karšti patiekalai, baidarės, karinės mašinos, garsūs dainininkai, koncertai, viskas vyks Rokiškio dvare. Surengsime savotišką stovyklą, kurioje galės dalyvauti visi norintieji. Taigi švęsime tikrai su trenksmu.

O koks tortas laukia... Jis bus dviejų metrų aukščio, su deimantais. Aš pati atrodau, kaip tortas, tad jis tikrai bus panašus į mane“, – trečiadienio vakarą rodomoje „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Ant bangos“ pasakojo dainininkė.

„Lietuvos ryto" televizijos nuotr./Daina Bilevičiūtė
„Lietuvos ryto" televizijos nuotr./Daina Bilevičiūtė

Kaip rašoma pranešime spaudai, D.Bilevičiūtei tortą gamins konditerė iš Anglijos – „Madam Tutu“ vadinama Danguolė Jokuba. D.Bilevičiūtė jau yra tapusi jos tortų reklaminiu veidu ir surengusi pikantišką fotosesiją su pyragėliais.

„Madam Tutu“ tikina, kad D.Bilevičiūtė liks priblokšta savo gimtadieniniu konditerijos gaminiu: „Turiu specialų karališkąjį sertifikatą, apdovanojimą už gražiausią tortų puošybą. Tortukus pradėjau gaminti vos prieš trejus metukus. Tai man lyg meditacija. Lietuvoje tortai, kaip ir žmonės, vertinami pagal svorį. O Anglijoje yra vertinamas visas tortukas, kaip ir moteris. Deimantai taip pat ne išimtis, visuomet jais puošiu savo gaminius – juk tai geriausi moterų draugai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius