Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dainotas Varnas ruošiasi plastinei operacijai: „Visas veidas atrodys kitaip“

Dainotas Varnas prisipažino, kad šie metai jam bus labai sunkūs – vasario mėnesį dainininkas dedasi kapas, o metų gale jo laukia žandikaulio plastinė operacija, po kurios reabilitacija truks dar kelis mėnesius.
Dainotas Varnas
Dainotas Varnas / D. Čėplos nuotr.

„Apie plastines operacijas žmonės dažniausiai nelinkę kalbėti. Gal bando visiems įrodyti, kad pagražėjo natūraliai? Tačiau aš neketinu nieko slėpti. Juolab, kad po šios operacijos visas veidas turėtų atrodyti kitaip. Nenoriu kiekvienam atskirai aiškinti, kodėl nešioju kapas, kodėl vėliau atrodysiu kažkaip „lyg ir ne taip“. Geriau jau vieną kartą pasakysiu viską atvirai, kad mažiau klausimų būtų“, – kodėl prabilo apie plastines operacijas, kurias dauguma stengiasi nutylėti, sakė D.Varnas.

Su humoru į viską žvelgiantis atlikėjas nepraranda jo ir dabar. „Jūsų dėmesiui – nauja daina „Pats sau keistas“. Labai simboliška, nes su kapomis ir po operacijos tikrai kurį laiką sau toks ir atrodysiu“, – kūrinį, kuriam žodžius parašė Ieva Narkutė, pristato jis.

VIDEO: DAINOTAS VARNAS "Pats sau keistas"

Dainininkas pasakojo, kad būsima plastinė žandikaulio operacija, nors ir turės nemenką įtaką išvaizdai, pirmiausia yra mediciniškai reikalinga. Įrašinėdamas debiutinį albumą „Viskas, ką turiu“ jis pajuto, kad darosi vis sunkiau artikuliuoti, o kai kuriuos garsus taria netaisyklingai ir niekaip nepavyksta pasitaisyti.

„Iš tiesų, jau anksčiau žinojau, kad turiu problemų su žandikauliu. Jis krypsta ir tampa labai netaisyklingas. Gydytojai mane buvo įspėję, kad tai gali atsiliepti kalbai. Tačiau nemaniau, kad tai atsitiks taip greitai. Žinoma, galiu dar laukti ir neoperuoti, bet rizikuoju, kad ateityje pradėsiu visiškai švepluoti“, – sakė jis.

D. Čėplos nuotr./Dainotas Varnas
D. Čėplos nuotr./Dainotas Varnas

Dėl šios priežasties dainininkas pasiryžo nelengvam ir nemaloniam keliui. „Gydytojai sako: kapos – būtinos, kad parengčiau žandikaulį operacijai. Ir bent jau iš pradžių jų dėvėjimas bus gana skausmingas ir nemalonus, nes nuokrypis yra didelis. Būtent todėl vien kapomis problemos neišspręsiu. O po operacijos žandikaulis turėtų grįžti ten, kur jam ir priklauso būti, ir ateityje nebekrypti“, – sako Dainotas.

D.Varnas pasakojo, kad skuba nudirbti visus darbus, kurių paskui kažkiek laiko negalės atlikti. „Esame suplanavę nufilmuoti vaizdo klipą ir, kaip jau tampa tradicija, darysime tai ne Lietuvoje“, – sako klipą Škotijoje jau filmavęs atlikėjas.

Kol kas jis nelinkęs išduoti, kuri šalis taps jo būsimo filmavimo stotele. „Skrendam ten, kur nėra sniego“, – šyptelėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius