Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daiva Anužytė-Kasiulaitienė apie „Olialia“ atranką: „Jei mergina gavusi viešumą, moka juo pasinaudoti – puiku“

TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ vedėja, 1996-ųjų metų „Mis Lietuva“ Daiva Anužytė-Kasiulaitienė šeštadienį tapo viena iš dešimtosios „Olialia“ mergaičių atrankos komisijos narių.
Renginio akimirka
Daiva Anužytė-Kasiulaitienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Praėjus jau mėnesiui po kojos operacijos moteris į renginį atėjo be ramentų, tiesa, kaip pati juokavo, kol kas ne taip grakščiai kaip norėtų. Grožio industrijos užkulisius mačiusi D.Anužytė-Kasiulaitienė tikino nematanti nieko bloga, kad jaunos merginos dalyvauja tokio pobūdžio renginyje. „Aš neturiu vienos nuomonės, kad tai yra tik blogai. Su laiku kiekviena mergina atras savo kelią. Galbūt kitiems šis projektas atrodo lėkštas ir niekur nevedantis, bet mes žinome, koks stiprus dalykas yra viešumas. Jei mergina gavusi viešumą, moka juo pasinaudoti – puiku. Jos visos sako, kad turi tikslų, nori išbandyti save. Tai kultinės frazės. Galbūt iš šimto tik viena tai sakydama labai labai tuo tiki ir turi tam pakankamai jėgų. Kitos tik tiki“, – sakė tituluota gražuolė.

Galbūt kitiems šis projektas atrodo lėkštas ir niekur nevedantis, bet mes žinome, koks stiprus dalykas yra viešumas.Jos teigimu, to, kad „Olialia“ skatina šviesių plaukų kultą, nereikėtų vertinti per daug rimtai. „Čia yra tiesiog žaidimas. Iš kitos pusės, jie šviesius plaukus pasirinko kaip išskirtinumą. Merginų įvaizdis yra saldus, vyriška pusė neneigia, kad jiems tai patinka. Tai, ko yra per daug, tas sukelia kalbas. O iš kalbų gimsta žinomumas, diskusijos“, – svarstė D.Anužytė-Kasiulaitienė.

Jos nuomone, geriau, kad vyktų tokie renginiai nei jokie. „Matome daug dalykų, galbūt yra ironijos, kažkas šokiruoja, bet aš esu už tai, kad kažkas vyktų. Nes tai geriau nei nieko. Tegu merginos bando, o išliks stipriausios – tos, kurios turi jėgos ir potencialo“, – teigė ji.

Laidų vedėja nevengė ir patarti „Olialia“ pretendentėms. Labiausiai D.Anužytei-Kasiulaitienei kliuvo merginų avalynė. „Atėjusios jaunos merginos, matome jų pirmus žingsnius podiumu, tačiau matome ir tai, kad mergaitės juda nepasirinkusios patogios avalynės. Kartais jos visiškai nepagalvoja apie save, mąsto tik apie stilių, skonį, kaip ją įvertins. Gražūs bateliai gali būti tik minusas, jei negali su jais paeiti. Geriau pasirinkti kuklesnę avalynę, kuri nepriblokš komisijos, bet mergina praeis gražiai. O merginos elgiasi atvirkščiai...“ – apgailestavo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius