Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daiva Anužytė-Kasiulaitienė dėkinga, kad partneris Tomas Uroška ryžosi rizikuoti ant parketo drauge

TV3 projekto „Didieji pokyčiai“ vedėja, 1996-ųjų metų „Mis Lietuva“ Daiva Anužytė-Kasiulaitienė pastaruoju metu ir pati sulaukė nemažų pokyčių. Moteriai buvo atlikta kelio operacija tam, kad jau vidurvasarį ji galėtų žengti ant parketo ir ruoštis artėjančiam televizijos projektui „Šok su manimi“.
Daiva Anužytė-Kasiulaitienė
Daiva Anužytė-Kasiulaitienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Dar projekto „Didieji pokyčiai“ pradžioje buvau prisiekusi, kad jokių operacijų nesidarysiu. Tiesa, šios mano operacijos priežastis visai kitokia, ji susijusi su šokių projektu, bet juokiamės, kad su ramentais palaikau kovinę „Didžiųjų pokyčių“ dvasią“, – šypsojosi 33-ejų moteris. Ji kelio raištį slidinėdama nusitraukė dar prieš septynerius metus, tačiau iki šiol operacijai, anot jos pačios, nebuvo būtinybės.

Praėjus savaitei po operacijos D.Anužytė-Kasiulaitienė sakė patirianti tik nedidelių nepatogumų. „Galbūt dėl to ir ryžausi operuotis, jog žinojau, kad operacija nebus labai sudėtinga ir nebus sunku grįžti į darbus, iš gydytojų žinojau, kad galėsiu greitai atsistoti ant kojų. Pirmas dienas man leido ilsėtis darbe, tačiau mano atveju gulinėjimas nereikalingas. Tik negalima lenkti kelio – negaliu automobilio vairuoti, negaliu gražiai atsisėsti prie stalo, tiesiog estetiško vaizdo nėra, miegoti nelabai patogu, tik toks buitinis diskomfortas“, – pasakojo laidų vedėja.

Žinoma, svarstau, kaip šis laikas atsilieps mano šeimai, bet sutuoktinis mane labai palaiko. Dirbanti mama dabar yra tikrai normalu.Vyras norą šokti palaiko

Pasak D.Anužytės-Kasiulaitienės, įmanoma, kad šokių repeticijos prasidės net gerokai anksčiau nei dabar planuojama. „Viskas priklausys nuo gijimo, reabilitacijos. Apie liepą tikrai planuojame šokti. Mano partneris – Tomas Uroška (projekto „Tu gali šokti“ nugalėtojas, – aut. past.) – irgi yra patyręs traumų ir esu dėkinga, kad jis pasiryžo tokiai rizikai su manimi, juk galėjo pasirinkti partnerę kuri, tikrai garantuotai dalyvaus projekte, nors nuo traumų nė vienas nesame apsaugoti. Pasitarėm, nusprendėme, kad galime pabandyti“, – svarstė gražuolė.

T.Uroška susižeidęs buvo praėjusio „Šok su manimi“ projekto metu – tąsyk repetuodamas rumbą ir keldamas partnerę advokatę Svetlaną Proniną Tomas netaisyklingai laikė savo svorį ir nugarą. Nuo skausmo kritęs vaikinas buvo išvežtas į kliniką, tada jam įtartas nugaros raumens trūkis.

Paklausta, kokį šokį išmokti norėtų labiausiai, D.Anužytė-Kasiulaitienė žadėjo – „šoksim viską“. „Partneris klausė manęs, ką labiausiai mėgstu. Maniau, kad Tomas Lotynų Amerikos šokių mylėtojas, o jis mane nustebino – pasirodo, jam patinka standartiniai šokiai. Aš pagal sudėjimą, figūrą, laikyseną irgi labiau tikčiau standartiniams šokiams. Šokiai – įdomus procesas, bus įdomu save išbandyti“, – sakė ji.

Pasak laidų vedėjos, jos vyras verslininkas Petras Kasiulaitis palankiai vertina dalyvavimą šokių projekte. „Dalyvavimas šokių projekte – visų kitų mano pokyčių tąsa. Tai ne pirmas dalykas, kuris keičia mano gyvenimo būdą. Mano vyras žinojo, kad dievinu šokius, tad nenustebo. Tačiau sprendimą priėmiau viena. Žinoma, svarstau, kaip šis laikas atsilieps mano šeimai, bet sutuoktinis mane labai palaiko. Dirbanti mama dabar yra tikrai normalu“, – juokėsi tituluota gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius