Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daivą Tamošiūnaitę-Budrę į TV3 šventę atlydėjo galantiškas vyriškis

Penktadienio vakarą Lietuvos nacionalinis operos ir baleto teatras alsavo prabanga. Jame vyko TV3 jubiliejus, kuriame dalyvavo ne vienas žinomas pramogų pasaulio atstovas. Labiausiai visus nustebino TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė. Ji į šventę atėjo ne tik elegantiškai pasipuošusi, bet ir įsikibusi į galantiško džentelmeno parankę.
Linas Alekseriūnas ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė
Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Linas Alekseriūnas / Luko Balandžio nuotr.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, kas gi šis žavus džentelmenas, D.Tamošiūnaitė-Budrė žavingai šypsodamasi atsakė: „Bičiulis“. Žinomai moteriai kompaniją vakaro metu palaikė – projektų vadovas, Linas Alekseriūnas.

Nors šiuo metu Daiva ir išgyvena skyrybas su vyru, politiku Dainiumi Budriu, ji spinduliavo ne tik moteriška elegancija, pasitikėjimu savimi, bet ir optimizmu. Mat tiek prieš fotografų objektyvus, tiek  ir belaukiant tiesioginės transliacijos jos veide nedingo šypsena.

Kaip portalas Žmonės.lt jau rašė, apie TV laidų vedėjos ir politiko skyrybas žinia pasklido šių metų kovo mėnesio pabaigoje. Pora susituokė 2006-aisiais bei kartu jie auginą dukterį Adelę, kurios susilaukė 2002 metais, dar iki tuoktuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius