Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daiva Tamošiūnaitė: „Dukra Adelė yra geriausia, kas galėjo nutikti mano gyvenime“

Aktorė ir televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė sunkumų paženklintus pastaruosius metus ir netikėtas, bet malonias permainas gyvenime sunkiai būtų išgyvenusi be šalia esančios dukters Adelės. Žinoma moteris sakė, kad mergaitės atėjimas į šį pasaulį yra geriausia, kas jai galėjo nutikti.
Daiva Tamošiūnaitė su dukra Adele
Daiva Tamošiūnaitė su dukra Adele / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Daiva ir Adelė lyg dvi geriausios draugės: drauge leidžia laiką, lankosi renginiuose. Pradėjus kalbą apie Mamos dieną D.Tamošiūnaitė pasakojo, kad ši diena tapo išskirtinė, kuomet mažoji pradėjo lankyti darželį, mat tuomet rengiami specialūs koncertai ta proga.

„Tuose renginiuose-koncertuose vaikai sako eilėraščius, dainuoja dainas, dovanoja savo piešinius mamoms. Žinote, sėdi visos mamos, atsisuki į vieną, atsisuki į kitą ir visos apsiašarojusios, nes taip gera ir miela būna“, – juokėsi portalui Žmonės.lt pasakodama Daiva.

Paklausta, kaip namie šia proga ją nustebina dukra, gal kokį tortą iškepa, pusryčius pagamina? „Adelė mane visada pasveikina, tačiau pusryčių į lovą neneša. Gal šie metai bus pirmieji, kai ji tai padarys. Niekada negali žinoti“, – sakė D.Tamošiūnaitė.

Daiva prisiminė Motinos dienas, kuomet ji sveikindavo savo mamą. „Pamenu, aš vaikystėje mokykloje mamai dariau tokį piešinį ant faneros. Reikėjo nusipiešti kokį nori trafaretą, uždėti jį ant faneros ir deginti. Dabar pagalvoju, kad labai pavojinga buvo tai daryti, bet... Pas mus mokykloje buvo darbų pamokos, tai tokį piešinį mamai dariau per berniukų darbų pamoką“, – prisiminė moteris.

Daiva atvirauja, kad geriausias jos Motinos dienos šventės paminėjimas – trijų kartų susitikimas. „Man patinka nuvažiuoti pasveikinti savo mamos, tuomet susirenka trijų mūsų šeimos kartų moterys: mano mama, aš ir Adelė. Būna nuostabu. Vertinu praleistą laiką drauge“, – kalbėjo D.Tamošiūnaitė.

Nors sakoma, kad maži vaikai – maži vargai, o dideli vaikai – dideli vargai, tačiau Daiva negaili gerų žodžių savo dukrai. „Esame draugės. Be jos mano gyvenimas būtų kitoks. Adelė yra visada šalia, ji mano ramstis, kai gyvenime nutinka kažkas netikėto“, – teigė aktorė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Daiva Tamošiūnaitė su dukra Adele
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Daiva Tamošiūnaitė su dukra Adele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius