-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Daiva Tamošiūnaitė: „Išgyventi skyrybų košmarą padėjo draugai“

„Nei vienos nakties, nei vienos dienos, kai buvo sunku ir reikėjo palaikymo, nebuvau viena. Man pakakdavo tik paskambinti ir draugės kaip mat atskriedavo pas mane“, – laidoje „Gyvenimas“ atviraus Daiva Tamošiūnaitė. Tai bus pirmasis ilgametės televizijos ir renginių vedėjos interviu televizijai apie iširusią santuoką, sunkumų paženklintus pastaruosius metus ir netikėtas, bet malonias permainas jos gyvenime.
Daiva Tamošiūnaitė
Daiva Tamošiūnaitė / Rasos Pupelytės nuotr.

Eterio žvaigždė laidos kūrėjui Edvardui Žičkui ne tik atvėrė savo jaukių namų Vilniaus centre duris, bet ir atskleidė ilgai saugotas asmeninio gyvenimo detales. „Kaip gi pavasarį Daivos Tamošiūnaitės širdis gali būti laisva“, – intrigą pažeria garsi moteris, kai „Gyvenimas“ vedėjas jos paklausia, ar prabėgus metams po išgyventų skausmingų skyrybų jos širdis vis dar laisva. Aplinkiniai jau kuris laikas negaili Daivai gražių žodžių, kad ji vis dažniau šypsosi, susigrąžino anksčiau turėtą energiją ir atrodo gerokai atjaunėjusi. Ar viso to paslaptis – nauji jausmai? „Nesijaučiu vieniša ir tai yra labai daug“, – trečiadienio laidos anonse paslaptį užmena pati D.Tamošiūnaitė.

Gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas“ kūrėjai šįsyk klaus, kas nutinka tada, kai baigiasi meilė. Antrasis laidos herojus – vienas garsiausių Lietuvos virtuvės šefų Deivydas Praspaliauskas – prisipažins, kad po skyrybų su mylimąja prarado ir ilgai kurtą verslą. Gyvenimą žinomas vyras iš naujo pradėjo trečią kartą.

Garsių žmonių istorijos apie skyrybas, į šipulius sudužusią meilę ir vėl atrastą laimę – trečiadienį 19.20 val. laidoje „Gyvenimas“ su Edvardu Žičkumi per LRT televiziją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius