-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Daiva Žeimytė ir Robertas Janovskis po išsiskyrimo vėl pasirodė kartu

Televizijos laidų vedėja Daiva Žeimytė ir populiariame realybės šou „Baras“ išgarsėjęs Robertas Janovskis po skyrybų vėl drauge pasirodė viešumoje. Šeštadienį jiedu kartu atvyko į griliaus dienos „We will grill“ minėjimą Vilniuje, kur fotografui pozavo meiliai apsikabinę.
Daiva Žeimytė ir Robertas Janovskis
Daiva Žeimytė ir Robertas Janovskis / „We will grill“ dienos nuotr.

Jau kurį laiką Daiva renginiuose pasirodydavo viena, be Roberto – pora buvo pasukusi į skirtingas puses. Ir nors jiedu apie jausmus vienas kitam nelinkę atvirauti, akivaizdu, kad Daivą ir Robertą vėl sieja glaudus ryšys.

„Niekas čia niekur neatgimė, mes tiesiog draugiškai bendraujame“, – paklausta apie jausmus buvusiam mylimajam 15min komentavo D.Žeimytė.

Tuo tarpu R.Janovskis nebuvo toks kategoriškas ir paklaustas apie santykį su Daiva koketiškai šypsojosi: „Mes praktikuojam kartu. Praktikuojam gyvenimą, praktikuojam bendrystę.“

„We will grill“ dienos nuotr./Daiva Žeimytė ir Robertas Janovskis
„We will grill“ dienos nuotr./Daiva Žeimytė ir Robertas Janovskis

Telefonu kalbintas R.Janovskis sako į šį klausimą nespėjęs paruošti atsakymo, todėl pasakyti jiedu vėl pora, ar ne, negalėjo. „Esu pasimetęs. Mes esame labai draugiški vienas kitam, vienas kitu rūpinamės, – sakė jis ir netrukus pridūrė. – Mes iš esmės visuomet draugavome.“

Pirmą kartą viešumoje ši pora buvo pastebėta 2014 metais. Tiesa, tuomet D.Žeimytė apie santykius irgi daug neatviravo. „Robertas – mano draugas. Šis žodis labai daug ką pasako“, – tuomet kalbėjo ji, paklausta, ar R.Janovskis – jos antroji pusė. Laidų vedėja tuomet pridūrė, kad jiedu kartu leidžia laiką ir puikiai sutaria.

Vėliau, 2015 metų vasarį, Daiva „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ prisipažino, kad bijo įsipareigoti.

„Kai kalba pasisuka apie vestuves, vaikus, aš išsigąstu, nors ir nenoriu viena pasenti. Aš ir taip labai daug laiko praleidau viena“, – sakė D.Žeimytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsusis barmenas Robertas Janovskis ir laidų vedėja Daiva Žeimytė – nauja pora

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Daiva Žeimytė ir Robertas Janovskis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Daiva Žeimytė ir Robertas Janovskis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius