Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daktaro žmona gynė vyrą spaudos konferencijoje Bulgarijoje (video)

„Tai, ką per savaitę nufilmavome Bulgarijoje, leido pajusti bėglio alsavimą“, – sakė ketvirtadienį iš Varnos parskridę LNK laidų „Abipus sienos“ ir „Kakadu“ autoriai Virginijus Gaivenis ir Saulius Bartkus.
Ramutė Daktarienė
Ramutė Daktarienė / „Scanpix“ nuotr.

Dviejų LNK laidų kūrybinės grupės visą savaitę filmavo Bulgarijoje, kurioje rugsėjo pradžioje buvo sulaikytas nusikalstamo pasaulio autoritetas Henrikas Daktaras. Jiems pavyko nufilmuoti vietas, kuriose pastaruoju metu slapstėsi garsusis bėglys. Iš viso abi filmavimo grupės parsivežė 13 valandų unikalios vaizdo medžiagos.

„Mes pirmieji iš TV žurnalistų patekome į namą, kuriame gyveno Daktaras. Tiesa, šeimininkas iki šiol negali patikėti, kad Kosta – nusikaltėlis, o malonioji ponia, prisistačiusi Rita – apsimelavusi nusikaltėlio žmona, slapstanti savo vyrą, kaltinamą ne viena žmogžudyste. Šeimininkas su ašaromis prisiminė savo svečią Kostą, su kuriuo siejo savo ateities planus, mat Daktaras ketino pirkti žemės, statyti namus“, – pasakojo „Abipus sienos“ prodiuseris Virginijus Gaivenis.

„Mus domino daugelis klausimų, į kuriuos Bulgarijoje radome atsakymus: kodėl Daktaras slapstytis pasirinko šią ES šalį, kas tie žmonės, kurie padėjo jam slapstytis, kodėl jis atsivertė į stačiatikių tikėjimą, kaip vyksta teismo procesas, kuriame dalyvauja brangiausias Varnos advokatas“, – pasakojo „Kakadu“ prodiuseris Saulius Bartkus.

Tiesa, Lietuvos žurnalistai iš LNK gerokai sujaukė Ramutės Daktarienės spaudos konferenciją, kurią ji vakar surengė Varnoje, bandydama savo vyrą vadinti smulkiu verslininku, kurio byla – politizuota. Medžiagą iš spaudos konferencijos pirmieji pamatys LNK žinių žiūrovai.

Kitą savaitę „Kakadu“ ir „Abipus sienos“ pradės rodyti siužetus, kuriuose Lietuva išgirs tikrą bėglio Henriko Daktaro istoriją. „Abipus sienos“ ketina parengti net trijų laidų ciklą apie vieną žiauriausių ir vieną žinomiausių visų laikų Lietuvos nusikaltėlį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius