-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dalią Ibelhauptaitę „Lietuvos talentuose“ papirko žonglierius Kasparas: „Tai buvo fantastiškas šou“

„Lietuvos talentai“ žiūrovų širdis jau papirko mažoji būgnininkė, nuostabiai dainuojanti Sofija, klounas iš Baltarusijos Vadikas Raketa ir kiti. Kartais atrodo, kad tik demonstruodamas netikėtą talentą dalyvis gali papirkti visus keturis projekto teisėjus. Tačiau tai, ką išvysite sekmadienį, pakeis jūsų nuomonę.
 Kasparas Bujanauskas
Kasparas Bujanauskas / „Lietuvos talentų“ nuotr.

Dalyvių pasirodymus kiekvieną sekmadienį vertina keturių Lietuvoje puikiai žinomų žmonių komisija. Tai orų guru ir vienas mylimiausių televizijos veidų Naglis Šulija, grupės „BIX“ lyderis, televizijos laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, teatro režisierė, žinoma ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje Dalia Ibelhauptaitė ir teatro aktorė Ilona Balsytė. Visi jie sprendžia, kurie dalyviai yra verti keliauti toliau, o kuriems dar reikia pasistengti. Apstulbinti šiuos keturis profesionalus kiekvieną kartą tampa vis sunkiau. Tačiau kartais paprastumas nugali viską.

VIDEO: Lietuvos talentų anonsas

Aštuoniolikmetis Kasparas Bujanauskas laisvu po pamokų metu žongliruoja. „Tu manai, kad tai gali būti įdomu visai Lietuvos tautai?“ – išgirdusi Kasparo talentą klaus D.Ibelhauptaitė. Tačiau jau po minutės teatro režisierė plos vaikinui atsistojusi ir negailės gražiausių komplimentų.

Kasparas gimė Alytuje, cirko artistų šeimoje. Vaikino mama – oro gimnastė, o tėtis – fakyras. Mokytis žongliravimo meno Kasparas pradėjo būdamas septynerių. Įdomiausia tai, kad mokytojo jis neturėjo, o sunkiausius triukus išmoko pats. „Žongliruoti pradėjau ne iš karto. Išbandžiau visko po truputį, tačiau teko išsirinkti vieną veiklą. Sustojau ties žongliravimu – man tai labai patiko ir vis dar patinka“, – kalbės „Lietuvos talentų“ dalyvis.

„Lietuvos talentų“ nuotr./ Kasparas Bujanauskas
„Lietuvos talentų“ nuotr./ Kasparas Bujanauskas

Labiausiai žonglieriui patinka džiuginti žmones ir matyti jų šypsenas. Žiūrovų džiaugsmas vaikinui yra geriausias įvertinimas. Kol kas Kasparas mokosi mokykloje ir dėl savo ateities galvos nesuka – vis tiek visas mintis užvaldęs cirkas. Gal vieną dieną vaikinas taps žonglieriumi, kurio vardą žinos visas pasaulis? „Mano didžiausia svajonė yra prasimušti į aukštumas“, – neslėps Kasparas.

„Mes turime talentų“, – po vaikino pasirodymo šauks S.Urbonavičius-Samas. „Komentarai nereikalingi“, – sakys N.Šulija. O štai D.Ibelhauptaitė, sužavėta vaikino talento, neslėps emocijų. „Tai buvo fantastiškas šou“, – sakys režisierė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius