Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalios Belickaitės mergvakaris: „pagrobimas“, „Pole dance“ ir kitos staigmenos

Netrukus už krepšininko Edvino Šeškaus ištekėsianti krepšininkė ir televizijos laidų vedėja Dalia Belickaitė jau atšventė mergvakarį. Jame – išbandymai, „pagrobimas“ ir „Pole dance“ šokiai.
Dalia Belickaitė, Edvinas Šeškus
Dalia Belickaitė, Edvinas Šeškus / Asmeninio albumo nuotr.

D.Belickaitė mergvakario akimirkas paviešino instagrame. Jomis ji sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

Įspūdžių kupina diena prasidėjo nuo „pagrobimo“ – bičiuliai Dalią „pagrobė“ ir pristatė ją prie įvairių užduočių. Pavyzdžiui, pripildyti automobilį langų plovimo skysčiu, užrišti vyrui kaklaraištį.

Netrukus vyrukai grąžino Dalią į jos tėvų namus. Čia jos laukė seserys, draugės ir mamos ruošiami pusryčiai.

Vėliau visos susėdusios drauge žiūrėjo Dalios archyvinius vaizdo įrašus iš vaikystės, juos aptarinėjo. Netrūko ir ašarų.

Po to mergvakaris persikėlė į „Pole dance“ šokių studiją. Čia D.Belickaitei teko mokytis šio šokio subtilybių. „Tikrai negaliu patikėti, kad jos taip sugalvojo. Dabar tenka mokytis šokti ir išbandyti kitokią sportinę šaką“, – draugių sumanymą komentavo Dalia.

Tačiau tuo viskas toli gražu nesibaigė. Netrukus Dalia su draugėmis pramogavo kartingų trasoje. „Mano merginos žino – man kuo aktyviau, tuo smagiau“, – džiaugėsi D.Belickaitė.

Galiausiai mergvakaris nusikėlė į sodybą. „Tobuliausia vieta, kokia tik galėtų būti. Jos yra nerealios“, – drauges už suorganizuotą nepamirštamą šventę gyrė Dalia. Sodyboje netrūko linksmybių, skanių valgių, ryškių dekoracijų ir smagių pašnekesių.

15min primena, kad Dalia Belickaitė ir Edvinas Šeškus susižadėjo Filipinuose. Šia džiugia žinia su savo sekėjais socialiniuose tinkluose Dalia pasidalijo 2020-ųjų sausį. Ji neslėpė, kad piršlybos buvo itin netikėtos.

„Taip! Nors iš tikrųjų pasakiau „Tai aišku!“ Visiškai nesitikėjau, dar dabar vaikštau kosmose ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kas jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – socialinėje erdvėje tąkart rašė D.Belickaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius