Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalius Jančiauskas su savo draugais Inga Norkute ir Rolandu Dovydaičiu „Pavogtoje laimėje“ taps priešais

„Nei Inga Norkutė, nei Rolandas Dovydaitis nepadėjo vaidmens gauti. Tik televizijos verslo neišmanantys žmonės taip gali kalbėti. Kiek žinau, serialo kūrybinė aktorių išsirenka berašydama scenarijų, žinodama, koks personažas bus. Kaip ir visi, dalyvavau aktorių kastinge, taigi darbą seriale gavau sąžiningai“, – sako LNK serialo „Pavogta laimė 2“ aktorių gretas papildęs aktorius Dalius Jančiauskas ir iškart užbėga už akių paneigdamas gandus apie tai, kad vaidmenį gavo per pažintis.
Dalius Jančiauskas
Dalius Jančiauskas / LNK nuotr.

Naujojo serialo sezono filmavimo aikštelėje Dalius nesijaus vienišas. Juk jame vaidina jo geri draugai Inga Norkutė bei Rolandas Dovydaitis. „Lengviau yra dirbti su pažįstamais aktoriais. Tiek Ingą, tiek Rolandą filmavimo aikštelėje galiu suprasti iš vieno žodžio ar veido išraiškos. Smagu, jog galiu dirbti su savo draugais“, – kalba Dalius.

Dalius vaidins rafinuotą, inteligentišką nusikaltimo pasaulio autoritetą Karolį. „Mano personažas – nukentėjęs nuo Germano. Karolis taps jo mirtinu priešu. Jis bandys jo verslą, gyvenimą sužlugdyti, net atimti moterį. Jis viską darys inteligentiškai, ne savo rankomis, o naudosis kitais,“ –  be jokių
užuolankų pristato savo personažą aktorius.

Paklaustas, ar tarp savęs ir savo veikėjo surastų  kokių panašumų, aktorius atsako: „Mano natūra nėra kerštinga, jokių panašumų, tarp mūsų nėra.“

Dalius, iš šalies stebėjęs TV pasaulį,  suprato vieną taisyklę. „Norint išlikti televizijoje kuo ilgiau, toli nuo savęs turi nepabėgti. Vaidinant reikia nekurti ryškaus personažo, kuris būtų perspaustas. Dažniausiai tokius personažus kuriantys aktoriai „nusivaidina“. Aš taip nemoku vaidinti,“ – aiškina aktorius.

„Pavogta laimė 2“ sugrįžta jau greitai per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius