Groti dantimis – tai ne vienintelis Miko Stankevičiaus talentas. 16-metis vaikinas, besimokantis Kauno „Saulės“ gimnazijoje, kuo puikiausiai moka valdyti virtuvės įrankius, puodus, keptuves ir maisto produktus. Pietums pieniškų dešrelių jis neverda, pats viską ruošia ir stengiasi, kad maistas būtų ne tik skanus, bet ir gražiai patiektas – taip gražiai, kad net būtų gaila pradėti valgyti.
„Mano firminis patiekalas – itališki makaronai. Jais dažniausiai vaišinu atėjusius draugus, o neįgyvendinta svajonė – močiutės tortas. Man vis nepavyksta jo iškepti taip, kaip tai padaro močiutė“, – pasakos Mikas.
Sausio 19-osios vakarą smalsus vaikinas pasibels į ratuotos Lino virtuvės duris. Kokie vėjai Miką atneš pas vieną geriausių Lietuvos virtuvės virtuozų? Gal paprašyti kokio patarimo, o gal pasisemti patirties ir dar labiau priartėti prie svajonės? Išgirdęs apie Miko norus, Linas jam skirs užduotį: ką jau ką, bet koldūnus visi virėjai privalo mokėti daryti. Šį kartą koldūnai bus vengriški.
Antradienį TV3 laidoje „Susitikime virtuvėje“ stebėkite, ar Mikui pavyks padaryti koldūnus taip talentingai, kaip ir groti dantimis? Bus proga įsitikinti, ar Mikas tesės savo žodį ir nesugadins produktų, nes, anot jo, geras virėjas nepalieka atliekų.