Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dantimis grojantis Mikas kulinarijos paslapčių mokysis iš Lino Samėno!

Antradienį 18.25 val. gardžioje TV3 laidoje „Susitikime virtuvėje“ pas Liną Samėną lankysis populiariausios pernai metų laidos „Lietuvos talentai“ laimėtojas Mikas.
„Dantimis“ grojantis Mikas kulinarijos paslapčių mokysis pas Liną Samėną.
Dantimis grojantis Mikas / TV3 nuotr.

Groti dantimis – tai ne vienintelis Miko Stankevičiaus talentas. 16-metis vaikinas, besimokantis Kauno „Saulės“ gimnazijoje, kuo puikiausiai moka valdyti virtuvės įrankius, puodus, keptuves ir maisto produktus. Pietums pieniškų dešrelių jis neverda, pats viską ruošia ir stengiasi, kad maistas būtų ne tik skanus, bet ir gražiai patiektas – taip gražiai, kad net būtų gaila pradėti valgyti.

„Mano firminis patiekalas – itališki makaronai. Jais dažniausiai vaišinu atėjusius draugus, o neįgyvendinta svajonė – močiutės tortas. Man vis nepavyksta jo iškepti taip, kaip tai padaro močiutė“, – pasakos Mikas.

Sausio 19-osios vakarą smalsus vaikinas pasibels į ratuotos Lino virtuvės duris. Kokie vėjai Miką atneš pas vieną geriausių Lietuvos virtuvės virtuozų? Gal paprašyti kokio patarimo, o gal pasisemti patirties ir dar labiau priartėti prie svajonės? Išgirdęs apie Miko norus, Linas jam skirs užduotį: ką jau ką, bet koldūnus visi virėjai privalo mokėti daryti. Šį kartą koldūnai bus vengriški.

Antradienį TV3 laidoje „Susitikime virtuvėje“ stebėkite, ar Mikui pavyks padaryti koldūnus taip talentingai, kaip ir groti dantimis? Bus proga įsitikinti, ar Mikas tesės savo žodį ir nesugadins produktų, nes, anot jo, geras virėjas nepalieka atliekų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius