Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Petkevičius karštu bučiniu pamokė Rūtą Mikelkevičiūtę

Kaip suvaidinti meilę, kad visi patikėtų? Kaip bučiuoti moterį, kuri jums nepatinka? Tokiais ir panašiais klausimais pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ vedėja Rūta Mikelkevičiūtė apipylė tris puikius aktorius Darių Petkevičių, Eimutį Kvoščiauską ir Donatą Bakėjų šventinėje laidoje sušokusius specialiai laidai sukurtą šokį.
Dariaus Petkevičiaus ir Rūtos Mikelkevičiūtės bučinys
Dariaus Petkevičiaus ir Rūtos Mikelkevičiūtės bučinys / LNK nuotr.

Visi trys aktoriai taip pat dalyvauja ir LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“, o štai Donatas Bakėjus dar ir debiutuoja naujame seriale „Saldi nuodėmė“, kuriame dėl jo pešasi net dvi moterys.

„Tuoj aš visiems parodysiu, kaip aktoriai tai daro“, – tarė Darius paklaustas, kaip perlipti per save, kai reikia suvaidinti aistrą, o tavo partnerė tavęs netraukia. Priėjęs prie laidos vedėjos, aktorius pirmiausia studijos svečiams ir žiūrovams paaiškino sceną, kurią juodu su Rūta dabar suvaidins.

„Rūta yra Vilė, o aš visai ne Darius. Tegu visi įsivaizduoja, kad jie pirmą kartą susitiko vieni“, – dėstė aktorius D.Petkevičius.

„Kas tarp mūsų vyksta, kas mus sieja, ar aš jus myliu? O gal nekenčiu?“ – žaidimo taisykles dar bandė išsiaiškinti Rūta. Tačiau atsakymų laidos vedėja, kaip ir studijoje susirinkę žiūrovai, taip ir nesulaukė.

Studijoje sėdėję žmonės nuščiuvo ir sulaikę kvapą laukė, kas bus, tačiau netrukus pasigirdo švilpimas ir šūksniai – viešas aktoriaus ir vedėjos bučinys sukėlė neregėtas ovacijas.

„Aš ne aktorė, man tas jūsų asmenybės susidvejinimas kol kas sunkiai įveikiamas“, – juokavo Rūta, kiek pasimetusi po viešo prancūziško bučinio.

Po laidos paklaustas, kodėl tam, kad parodytų, kaip suvaidinti aistrą, pasirinko būtent laidos vedėją, o ne studijoje sėdėjusią vieno seksualiausių balsų savininkę Ingą Valinskienę, aktorius Darius Petkevičius atsakymo ilgai neieškojo.

„Rūtai labiausiai knietėjo sužinoti, kaip suvaidinti aistrą, meilę. To nupasakoti neįmanoma, todėl nusprendžiau jai tai parodyti“, – teigė aktorius.

Tad kaip nesumaišyti to, kas vysta scenoje, su tuo, kas gyvenime? Ar nėra pavojaus įsimylėti savo partnerę, ypač jei ir vaidmuo jūsų – kaip poros?

„Mes nesumaišome. Profesionalams tas negresia“, – tikino aktoriai.

Tuo tarpu aktorė Larisa Kalpokaitė, girdėdama tokias jaunų vyrų kalbas, tik juokėsi. „Netiesa, labai lengva sumaišyti tai, kas vyksta scenoje, ir perkelti jausmus į realų gyvenimą. Ir, deja, nepaisant profesionalumo, taip dažnai ir nutinka“, – tikino L.Kalpokaitė.

Kaip televizija keičia žmonių gyvenimus? Kokių tradicijų laikosi, kaip išgyvena ir varžybų metu jaučiasi mūsų krepšinio žvaigždės? Ir ar lengva išsaugoti tikrą meilę kai esi itin populiarus, o aplink sukasi šimtai merginų? Šios ir kitos temos šventinėje laidoje „Valanda su Rūta“ su dainininku Merūnu Vitulskiu ir jo žmona Erika, operos dainininku Liudu Mikalausku ir jo žmona Sigita, dainininku Radžiu, aktorėmis Larisa Kalpokaite ir Violeta Mičiuliene, krepšininko Roberto Javtoko tėvais Alma ir Regimantu Javtokais, legendiniu „Žalgirio“ krepšininku Sergėjumi Jovaiša, verslininku ir krepšinio rėmėju Antanu Guoga bei daugeliu kitų jau trečiadienį 19 val. 10 min. per LNK. Junkis ir tu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius