Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Darjušas ir Edita Lavrinovičiai – apie staiga įsiplieskusią meilę, piršlybas ir didesnės šeimos norą

Viena tvirčiausių ir gražiausių Lietuvos garsenybių porų – krepšininkas Darjušas Lavrinovičius ir jo žmona Edita – viešumoje drauge rodosi retai ir savo asmeninių santykių detalėmis su žurnalistais paprastai nesidalina. Tačiau galiausiai jiedu sutiko papasakoti apie meilę, įsiplieskusią kone iš pirmo žvilgsnio, atskleisti patirtus išbandymus santykių pradžioje bei paatvirauti apie planus susilaukti daugiau atžalų.
Darjušas ir Edita Lavrinovičiai
Darjušas ir Edita Lavrinovičiai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Krepšininkas Darjušas Lavrinovičius – jau daug metų yra vienas mylimiausių ir mėgstamiausių žmonių šalyje, kurio nuoširdumui ir geram humoro jausmui abejingų nelieka. Prieš 15 metų būtent tomis pačiomis charakterio savybėmis jis pavergė ir dabartinės savo žmonos Editos širdį, nors šiandien žinomas vyras tikina, kad tada jam prireikė nemažai drąsos.

„Aš buvau labai drovus ir su merginomis niekada nemokėjau bendrauti. Tačiau pamatęs Editą kažkaip išdrįsau prieiti ir pakviečiau ją į vieno kolegos krepšininko gimtadienio vakarėlį“, – istoriją apie užsimezgusią judviejų pažintį vienoje Alytaus kavinių prisiminė Darjušas.

Toji pažintis Darjušui ir Editai buvo lemtinga ir susitikę jiedu daugiau taip ir nebeišsiskyrė, o po pusmečio nusprendė apsigyventi kartu. Žinomas krepšininkas laidoje bus atviras – pradėjus bendrą buitį išryškėjo pirmieji charakterių skirtumai bei prasidėjo pirmieji nesutarimai.

Stop kadras/Darjušas ir Edita Lavrinovičiai
Stop kadras/Darjušas ir Edita Lavrinovičiai

„Mes visi esame su skirtingu mentalitetu, skirtingomis tradicijomis ir, manau, niekas neišvengia to krizinio laikotarpio, kuomet, atrodo, lengviau viską baigti ir išeiti. Bet mes su Edita visada mokėdavom laiku atvėst ir rast bendrą išeitį“, – laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo žinomas krepšininkas.

Praėjus daugiau nei metams nuo draugystės pradžios Darjušas nepabūgo santykių lydėjusių išbandymų ir pasipiršo savo mylimajai.

„Puikiai atsimenu tą dieną, kuomet jai pasipiršau. Turėjau labai blogą treniruotę, buvau pavargęs ir galvojau, kad jei jau krepšinyje nesiseka, tai bent gražią žmoną turėsiu“, – TV3 laidoje šmaikštavo vyras.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai

Prieš keturiolika metų atšoktos vestuvės tik dar labiau sustiprino Darjušo ir Editos tarpusavio santykius, o iš judviejų meilės gimė ir du nuostabūs sūnūs. Laidoje „Raudonas kilimas“ pora atskleidė – jiedu norėtų susilaukti ir daugiau vaikų.

„Aš esu vienturtė, todėl nežinojau, koks geras jausmas yra turėti brolių ar sesių. Buvau tikra, kad ir savo šeimoje turėsiu vieną vaikelį ir man to užteks. Tačiau Darjušas pakeitė mano nuomonę ir dabar, kai turime du sūnus, vis dažniau pagalvojame, kad norėtumėm ir daugiau vaikų... Norime didelės šeimos“, – atviravo Edita.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai su sūnumis Titu ir Darjušu jaunesniuoju
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai su sūnumis Titu ir Darjušu jaunesniuoju

Paklausta, ką reiškia būti krepšininko žmona, Edita pasakojo, kad dėl nuolatinio gyvenamos vietos keitimo ji niekada nejutusi jokios naštos. Priešingai – gyvenimas skirtingose šalyse tik praplėtė akiratį tiek jai, tiek vaikams.

„Aš nemanau, kad tai buvo pasiaukojimas. Priešingai, tai tarsi gyvenimo dovana – mes daug keliavom, gyvenome puikiuose miestuose, susipažinome su kultūra. Taip pat vaikai daug pamatė, todėl manau, kad tai tik privalumas, o ne našta. Man niekada nebuvo sunku, tiesiog susikrauni lagaminus, susikrauni vaikus, gyvūnus ir skrendi“, – gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ pasakojo Edita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius